Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Wij willen bijdragen aan een zinvol bestaan in een leefbare woonomgeving. Een omgeving waarin u zich thuisvoelt. Daartoe bieden wij de zekerheid van een goed huis, waar nodig met extra aandacht en zorg voor zijn bewoners.

Wat is onze visie:

 

Onze visie op leven, wonen en zorg

Mensen richten hun leven doorgaans graag op hun eigen manier in. Een goede gezondheid en een dak boven het hoofd vormen daarvoor een goede basis, maar zijn slechts een onderdeel. Volwaardig deelnemen aan de maatschappij, gezien en gekend worden zijn aspecten van het leven die zeker zo wezenlijk zijn.

Een goed huis en professionele zorg zijn dan niet genoeg. Het gaat veel meer om een omgeving waar mensen elkaar ontmoeten en waar mensen naar elkaar omkijken. Waar privacy en veiligheid samengaan met levendigheid en betrokkenheid. Vanuit die visie op de samenleving wil de Woonmensen wonen en zorg mogelijk maken.

Mensen zijn in hoge mate verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun leven. De Woonmensen wil daaraan een bijdrage leveren door daarvoor de voorwaarden te creëren of door mensen een duwtje in de goede richting te geven. Voor mensen die daartoe echt niet meer in staat zijn wil de Woonmensen zorg van hoogwaardige kwaliteit leveren of helpen organiseren met respect voor individuele wensen en leefstijlen.

Aangesloten bij

Faciliteiten

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Logeerruimte

Verzekeraars

Avéro Achmea

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

31

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

31

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Betrokken, Gemeenschaps karakter, Huiselijk, Informeel, Respect voor privacy, Respect voor individu, Kleinschalig wonen, Kleinschalig wonen

Soort zorg:

Langdurig verblijf, Palliatieve zorg

Vrijwilligersinzet:

Onze vrijwilligers ondersteunen bij diverse activiteiten, zoals hulp bij boodschappen doen, koffie schenken, ziekenhuisbezoek, wandelingen.

Woonvoorziening:

Kleinschalig (6-8 pers.)

Adres en contact