Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

In de groene en gezellige wijk Rapelenburg, aan de zuidkant van Eindhoven, ligt zorgcentrum Ekelhof. Een kleine locatie, waar gemoedelijkheid overheerst. Ideaal gelegen, met het park en winkels pal voor de deur. 

Een klein en gemoedelijk zorgcentrum met uitzicht over de Genneper parkenDicht bij het levendige Frans LeharpleinSpecifiek gericht op cliënten met een zorgindicatie met een psychogeriatrische zorgbehoeftePlaats voor 60 cliëntenPalliatieve en terminale zorg voor mensen met dementie

Wat is onze visie:

Archipel Ekelhof biedt zorg, welzijn en wonen. We hebben een breed aanbod aan zorgvormen en zijn specialisten in de zorg voor bijzondere doelgroepen. We zijn ervan overtuigd dat wij alleen een gelijkwaardig relatie opbouwen met cliënten als zij hun eigen keuzes kunnen maken.  Intensief samenwerken vinden we belangrijk. Onderling en met de omgeving. Met de wijk, zodat bewoners zich vertrouwd voelen, maar zeker ook met familie. Onze medewerkers zijn het gezicht van Archipel. Zij nemen verantwoordelijkheid en krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien. Zij zijn de basis van onze kwaliteit.

Faciliteiten

Bibliotheek

Cafe

Gebedsruimte

Internet

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuzemenu

Keuze plek om te eten

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diƫtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Ouderen consulent

Ouderen geneeskundige

Palliatieve terminalezorg

Omgeving

Bos of park

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Type zorg

Woonzorgcentrum

Verzekeraars

CZ

DSW

Menzis

VGZ

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

60

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

58

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

2

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Huiselijk, Respect voor privacy, Respect voor individu, Spiritualiteit, Kleinschalig wonen, Er is aandacht voor een kleinschalige woonsfeer.

Soort zorg:

Langdurig verblijf, Palliatieve zorg, Anders namelijk,, psychogeriatrische zorg

Vrijwilligersinzet:

Vrijwilligers zijn een belangrijke ondersteuning voor onze bewoners en medewerkers. Vrijwilligers ondersteunen grootschalige activiteiten, maar ook individueel. Er is een actieve vrijwilligersraad en een coördinator voor de vrijwilligers aanwezig. Er wordt cyclische scholing aangeboden. Het onderzoek onder de vrijwilligers laat een positief beeld zien van het werken als vrijwilliger op Ekelhof.

Woonvoorziening:

1-prs kamer

Adres en contact