Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Het ESP centrum;
ESP staat voor European Sports Physiotherapy. De praktijk is een best practice voor de internationale opleiding sportfysiotherapie; het ESP Education Network. Gezamenlijk functioneren ze als platform om clienten optimale zorg te bieden.

Het ESP centrum is een praktijk voor fysiotherapie, haptonomie, medische fitness en re-integratie. Het is een moderne praktijk waar particulieren, bedrijven en sportverenigingen terecht kunnen voor verschillende soorten behandelingen.

Het ESP centrum heeft als belangrijkste doel klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat te voorkomen en mensen die klachten ervaren op basis van een actief gestoelde benadering effectief te begeleiden naar een optimale gezondheid.

In het ESP centrum wordt een professionele aanpak gecombineerd met een gemoedelijk sfeer. Optimale begeleiding kan alleen plaatsvinden als u zich thuis voelt in de praktijk en u professioneel wordt begeleid.

Hiervoor zijn goed opgeleide ervaren fysiotherapeuten, haptonomen en medisch fitness instructeurs aanwezig.

Spreekt dit u aan dan heten wij u van harte welkom in het ESP centrum.

Wat is onze missie:

Wij zijn een creatieve leeromgeving waar de patient de zorg en ruimte krijgt zijn/haar eigen gezondheidsperspectief te verhelderen. En vervolgens beweegt naar het verbeteren van de kwaliteit van hun eigen leven. Wij willen deze beweging vieren en steeds verbeteren.

Wat is onze visie:

In het ESP Centrum staat het mens zijn centraal. Zowel voor de patiënt als de therapeut. De patiënt centraal betekent dat met respect wordt omgegaan met de uniciteit van de patiënt, het klachtenbeeld en zijn/haar omgeving.

In samenspraak met de hulpverlener(s) wordt er in een open en ontspannen sfeer, met ruimte en geduld voor de patient, gezamenlijk gezocht naar oplossingen die leiden tot een betere kwaliteit van leven. In het realiseren van oplossingen wordt de patiënt uitgedaagd in eigen tempo de oplossingen te zoeken, te ontdekken, te ervaren, te beleven en te continueren zodat hij/zij op eigen benen kan staan.

De therapeut centraal betekent dat er binnen het ESP Centrum ruimte is voor persoonlijke groei en verbetering van vakmanschap. Als team zijn we een warme familie die door middel van collegialiteit, professionaliteit en kennisoverdracht op zoek gaan naar elkaars vermogens en deze stimuleren en verbeteren. Op deze wijze is het ESP Centrum zowel voor de patiënt als de therapeut een lerende organisatie.

Een positieve omgeving waarin je als mens jezelf mag zijn of op zoek mag naar jezelf.

Faciliteiten

Behandeling aan huis

Fitness- en cardioapparatuur

Kleedkamer met douche

Mindervalidentoilet

Wachtkamer met receptie

Klachtbehandeling

Algemeen fysiotherapeut

Bedrijfsfysiotherapie

Bekkenfysiotherapeut

Chronische zorg

Diëtist

Dry needling

Haptotherapie

Manueel therapeut

Medical taping

Myofascialetherapie

Oedeemtherapeut

Oefentherapie

Oncologiefysiotherapeut

Orthopedie

Pre- en postoperatieve fysiotherapie

Revalidatie

Rugtraining

Sportfysiotherapeut

Omgeving

Centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Ons team

Teamlid foto

Marcel van de Leemkolk

Teamlid foto

Toine Peters

Teamlid foto

Ivo Reintjes

Teamlid foto

Antoinette Giepmans

Teamlid foto

Rachelle Dahlmans

Teamlid foto

Ryanne Hermsen

Teamlid foto

Henk Schaap

Teamlid foto

Perry van Loosbroek

Teamlid foto

Erwin Jansen

Teamlid foto

Harald Bant

Adres en contact

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:30

Dinsdag: 08:00 - 22:00

Woensdag: 08:00 - 20:30

Donderdag: 08:00 - 20:30

Vrijdag: 08:00 - 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten