Terug
Direct contact opnemen

Klachtbehandeling

Algemeen fysiotherapeut

Bedrijfsfysiotherapie

Bekkenfysiotherapeut

Dry needling

Echografie

Kinderfysiotherapeut

Manueel therapeut

Oedeemtherapeut

Sportfysiotherapeut

Omgeving

Woonwijk

Ons team

Teamlid foto

Heleen de Groot

maatschapslid, maar bovenal kinderfysiotherapeut, werkzaam in de praktijk en op het medisch kinderdagverblijf te Hellevoetsluis. Daarnaast is ook sensorische integratie bij kinderen al jaren een verdieping in haar werk en probeert ze hierbij de beste kwaliteiten in een kind naar boven te halen. Heleen is een niet te remmen energiebron bij het werken met kinderen en ideeën die in de praktijk op borrelen. Ze weet van alles wel wat en is daarom een aanspreekpunt voor een diversiteit aan vragen.

Teamlid foto

Rob Deurloo

maatschapslid, fysiotherapeut, acupuncturist, manueeltherapeut en de specialist op het gebied van echografie. De organisatie van de praktijk en de vooruitgang van de hele club zijn daarnaast zijn speerpunten. Regeren is vooruit zien!

Teamlid foto

Petra Kros

ijzersterk aan de telefoon en voor de balie. Petra is cruciaal voor de ondersteuning van de praktijk en de afhandeling van de telefoontjes en de diverse randverschijnselen. Heb je vragen, Petra lost ze op.

Teamlid foto

Yvonne Tiel

twee halve dagen op de plaats van Petra en de rest van de week op het kantoor. Ze heeft de geldstroom in handen en de administratie volledig georganiseerd en onder controle. We kunnen rustig slapen, de punctualiteit van Yvonne zorgt voor overzicht.

Teamlid foto

Leona Koole

gekomen als waarnemer, maar inmiddels een vaste kracht en goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de praktijk. Zij ontvangt u de gehele week met vriendelijke glimlach bij de receptie op de Hoonaartstraat.

Teamlid foto

Jorn de Wolf

Leergierig en zelfbewust is hij overal voor inzetbaar. Vanuit zijn sportervaring is hij een goede aanvulling voor de fitnesstrainers.

Teamlid foto

Casper Raaijmaakers

Al weer enige tijd een stevige pijler op het gebied van manuele therapie. Zijn honger naar kennis en verbreding van het vak combineert hij inmiddels met Dry Needling. Ook de stagebegeleiding is aan hem besteed.

Teamlid foto

Martine Tanis

Na een avontuur overzee heeft zij haar werkzaamheden als oedeemtherapeut weer opgepakt. Samen met Kim Venema heeft zij deze patiëntengroep veel te bieden op het gebied van behandelen, zwachtelen en trainen voor oncologie patiënten (balans en herstel).

Teamlid foto

Silvia Friso

is alweer jaren een vertrouwd gezicht binnen deze praktijk. Ze heeft zich bekwaamd in chronische pijn, bekkentherapie en de populaire buitensport "Nordic Walking". Wilt u lekker buiten bewegen en gezond bezig zijn dan moet u zich bij Silvia melden. Ook ademhalings- en ontspanningstherapie bij hyperventilatieklachten en trainen met COPD zijn aan Silvia besteed.

Teamlid foto

Carina Broeders

een superkracht onder de kinderfysiotherapeuten. Nog driftig in opleiding als kinderfysiotherapeute, maar in het afgelopen jaar heeft ze laten zien dat ze een ´kei´ van een kinderfysiotherapeut in wording is. Op vele fronten inzetbaar, maar het werken op het Medisch Kinderdagverblijf De Schelp te Hellevoetsluis, vanaf september op OBS De Kring en het begeleiden van de Fitkidsgroepen en de kinderen met overgewicht zijn Carina op het lijf geschreven.

Teamlid foto

Rana Rijsdijk

een inmiddels vaste waarde binnen het team als enthousiast sportfysiotherapeut. Medical tapen vormt hierop een waardevolle aanvulling. Daarnaast heeft ze de beweeggroepen COPD binnen de gemeente Hellevoetsluis en omstreken op de kaart gezet met een ´chronisch optimisme en positief denken´.

Teamlid foto

Kim Venema

zet zich met haar specialisme lymfdrainage/oedeemtherapie in voor diverse patiëntengroepen en doet dit met verve. Van een zwelling na een botbreuk tot een dikke arm na een borstamputatie Kim benadert iedereen met rust en respect en met soms verbluffend resultaat. Ook voor zwachtelen kunt u bij haar terecht. Kim heeft het afgelopen jaar de Balans en Herstel groepen opgezet na een gedegen opleiding. Mensen met kanker trainen samen met lotgenoten in een rustige ambiance wat de kwaliteit van leven ten goede komt. Veelal vergoed door uw zorgverzekeraar

Teamlid foto

Danielle Maas

Daniëlle heeft het afgelopen jaar haar uitdaging en verdieping voor de komende jaren ontdekt. Zij is onlangs gestart met de masteropleiding tot bekkentherapeute. Haar rustige en open houding geeft u een vertrouwd gevoel in de behandeling.

Teamlid foto

Seline van der Stel

na jaren ervaring en haar specialisatie manuele therapie is Seline in 2012 ons team komen versterken. Ook andere werkgebieden hebben haar interesse en verdieping in behandeling van heup en knie artrose geeft een extra meerwaarde binnen de praktijk. Pietje precies en altijd maar beter!

Teamlid foto

Judith Eyck

ondanks haar jonge leeftijd al een breed inzicht over het werken met kinderen. De opleiding tot kinderfysiotherapeute kan dit alleen nog maar beter maken. Enthousiast en op haar plek. Roeping gevonden!

Teamlid foto

Jordy Messemaker

veelzijdig en brede interesse. Behalve fysiotherapie heeft Jordy ook een sportopleiding gedaan en dat merk je. Actief aan de gang met jong en oud. Hard werken en het maximale er uit halen.

Teamlid foto

Kjell de Vries

Vormt sinds september 2011 de helft van ons fitnessduo. Een rustige enthousiaste trainer met ervaring in het werken met meervoudig gehandicapte kinderen en het trainen van G-teams. Hij heeft het CIOS afgerond en neemt binnen de praktijk ook deel aan de begeleiding van de Fitkids.

Teamlid foto

Dimitry Hamelink

De andere helft van het fitnessduo. Ook hij heeft het CIOS afgerond en heeft zich gespecialiseerd in personal training. Een sterke judoka die deze ervaring meeneemt in zijn sportbegeleiding. In de avonduren geeft hij ook judoles aan kinderen. De begeleiding van Fitkids is ook aan hem besteed.

Adres en contact

Openingstijden

Maandag: 07.30 - 18.00

Dinsdag: 07.30 - 20.30

Woensdag: 07.30 - 18.00

Donderdag: 07.30 - 20.30

Vrijdag: 07.30 - 18.00

Zaterdag:

Zondag: