Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Kunt u niet meer zelfstandig thuis wonen? Wilt u graag in een prettige omgeving verblijven, samen met leeftijdsgenoten? Een vertrouwde plek waar u dag en nacht professionele zorg, begeleiding en behandeling kunt krijgen? Waar u samen leuke dingen kunt ondernemen? Dan is Rhederhof in Rheden de plek voor u. Rhederhof is gelokaliseerd vlakbij de dorpskern van Rheden en ligt in de nabijheid van de Posbank.

Alle vormen van zorg, behandeling en begeleiding aan ouderen kunnen en worden door de verzorgden, behandelaren en verpleegkundigen verleend. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen rondom uw zorgvraag en zijn er op gericht om een gastvrije leefsfeer en omgeving te creëren. Wanneer u dit wenst, doen wij dat samen met uw mantelzorger.

Rhederhof heeft éénkamerappartementen. U heeft een telefoon-, radio- en tv-aansluiting in uw appartement en er zit een alarmeringssysteem in ieder appartement. 

We bieden u hulp in de huishouding en u kunt tegen extra vergoeding uw was door ons laten verzorgen. Rhederhof heeft een eigen restaurant en een prachtige tuin met diverse zitjes. De warme maaltijd wordt gezamenlijk in dit restaurant gebruikt. De broodmaaltijd wordt in de huiskamer op de afdeling aangeboden.

Beginnende dementie 

Cliënten met een beginnende dementie kunnen goed terecht op Rhederhof. Overdag is er gelegenheid om, onder professionele begeleiding, de groep te bezoeken. Dit ter bevordering en stimulering van onder andere de sociale contacten, maar ook het gezamenlijk gebruik van maaltijden op de groep.

Toegankelijk voor vrienden, familie en mensen uit de buurt

Uw naasten zijn altijd welkom op Rhederhof en wordt zo mogelijk betrokken bij de zorg en het dagelijks leven binnen Rhederhof. U bepaalt zelf, samen met uw naasten, op welke manier u gebruik wilt maken van de voorzieningen. Rhederhof is een open huis met een warme, informele sfeer, waar mensen makkelijk naar binnen lopen. Veel voorzieningen zijn beschikbaar voor mensen die op Rhederhof verblijven als voor mensen uit de buurt. De sfeervolle locatie zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Het is altijd mogelijk de locatie te bezoeken op afspraak. Hiertoe kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs van Attent Zorg en Behandeling, regio Rheden Dieren Doesburg: 088-9901800.

Wat is onze visie:

Attent wil deskundige zorg en behandeling bieden die dichtbij en vertrouwd zijn. Dit doet zij door haar diensten sterk regionaal aan te bieden met medewerkers die lokaal georiënteerd zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van nauwe samenwerking met de lokale gemeenschap, omdat wij denken dat dat aansluit bij de wensen en vertrouwde omgeving van de cliënt. We noemen dat community care of gemeenschapszin. Attent biedt de ondersteuning die nodig is om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen en neemt de zorg over als dat nodig is. Eenvoudig en specialistisch; thuis of in onze huizen.

Aangesloten bij

Keurmerken

Faciliteiten

Bibliotheek

Cafe

Eigen inrichting

Gelooffaciliteiten

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Pedicure

Post,- en pinfaciliteiten

Televisie

Was- en linnenverzorging

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze plek om te eten

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Diëtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Omgeving

In het centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Winkels

Woonwijk

Type zorg

Appartementen

Verpleeghuis

Woonzorgcentrum

Verzekeraars

ASR

AZVZ

Achmea

Aevitae

Amersfoortse

AnderZorg

Avéro Achmea

Azivo

Besured

Bewuzt

C4Me

CZ

CZdirect

DSW

De Friesland Zorgverzekeraar

De Goudse

Delta Lloyd

Ditzo

ENO

Energiek

FBTO

HEMA

Hollandzorg

IAK

IZA

IZA Cura

IZZ

Ik! zorgverzekering

Interpolis

Kiemer

Menzis

National Academic

Nationale Nederlanden

Nedasco

OHRA

ONVZ

OZF Achmea

PMA zorgverzekering

PNOzorg

PZP

Plus

Pro Life

Promovendum

Salland

Select & GO

Stad Holland

TakeCareNow!

Turien & Co

UnitedConsumers

Univé

Univé Zekur

Univé Zorgsaam

VGZ

VvAA

YouCare

Zilveren Kruis Achmea

Zorg en Zekerheid

Zorgverzekeraar UMC

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

87

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

87

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Gemeenschaps karakter, Betrokken, Huiselijk, Informeel, Respect voor privacy, Respect voor individu

Soort zorg:

Langdurig verblijf, Tijdelijke opname

Vrijwilligersinzet:

Binnen Attent Zorg en Behandeling is een grote groep vrijwilligers actief. Door inzet van deze groep mensen kunnen cliënten bepaalde activiteiten ondernemen.

De werkzaamheden van vrijwilligers zijn altijd aanvullend op die van medewerkers van Attent. Op deze wijze kunnen er extra activiteiten gedaan worden, die het welzijn van de cliënt verhogen. De inhoud van het vrijwilligerswerk verschilt per locatie.

Woonvoorziening:

1-prs kmr eigen badkamer

Adres en contact