Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Herfkens fysiotherapie is een moderne fysiotherapie praktijk met de laatste inzichten binnen de fysiotherapie. De praktijk streeft naar optimale zorg en kwaliteit met de maximale persoonlijke begeleiding. Binnen Herfkens fysiotherapie zijn er veel verschillende specialisaties (manueel therapie, medische revalidatie, echografie, shockwave therapie) waardoor iedereen goed geholpen kan worden. Ons doel is dan ook iedereen zo snel mogelijk van zijn klacht af te helpen. Dus heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken, maak dan gebruik van onderstaande button.

Wij helpen u graag verder.

Team Herfkens fysiotherapie

Aangesloten bij

Keurmerken

Faciliteiten

Behandeling aan huis

Fitness- en cardioapparatuur

Gratis spreekuur

Kleedkamer met douche

Klachtbehandeling

Algemeen fysiotherapeut

Echografie

Kaakfysiotherapeut

Manueel therapeut

Medical taping

Oefentherapie

Orofaciaal fysiotherapeut

Orthopedie

Pre- en postoperatieve fysiotherapie

Revalidatie

Rugtraining

Shockwave

Sportfysiotherapeut

Omgeving

In het centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Woonwijk

Ons team

Teamlid foto

Marijke Neuteboom

Na afstuderen bewegingswetenschappen vond Marijke dat er meer was dan onderzoek en heeft ze de opleiding fysiotherapie gevolgd. Marijke is gespecialiseerd in pre en postnatale fysiotherapie.

Teamlid foto

Femke Smits

Na een baan in Almere op een trainingscentrum is Femke ons team 2 jaar geleden jaar komen. versterken. Femke is vooral gespecialiseerd in orthopedische en sportaandoeningen. Ze is in 2011 gestart met de opleiding master manueel therapie.

Teamlid foto

Erik Ton

Erik heeft binnen het fysiotherapie nu een paar jaar ervaring en is vooral gespecialiseerd in orthopedische aandoeningen. Hij is in 2009 afgestudeerd aan de SOMT in Amersfoort als master in de manuele therapie. Tevens is hij werkzaam als stage begeleider binnen de opleiding van de SOMT.

Teamlid foto

Roos Boer

Ruime ervaring binnen het vak fysiotherapie en heeft veel ervaring binnen de fitness door werkzaam te zijn geweest bij Van Dalen sport in Huizen. Zelf is ze ook jaren sportief geweest op nationaal niveau softbal geweest., Gespecialiseerd in manuele therapie Cyriax en trainingsleer. Roos is zich nu aan het specialiseren in de manuele therapie en dan de Marsman techniek.

Teamlid foto

Wouter Herfkens

20 jaar ervaring binnen het vak fysiotherapie en sportfysiotherapie. O.a. werkzaam geweest bij het Nederlands Jong Oranje hockeyteam en het Nederlands softbal team., Gespecialiseerd in sportfysiotherapie, sportrevalidatie, manuele therapie Marsman en Maitland en tapen., Werkt tevens voor het Expertise centrum en is gespecialiseerd in shockwavetherapie en echografie.

Teamlid foto

Juliette Everts

Juliette is werkzaam in de praktijk sinds 2013. Zij heeft zich na haar opleiding tot fysiotherapeut, gespecialiseerd aan de Academie voor Orthopedische Geneeskunde in Delft, volgens Methode Cyriax. Tevens heeft zij zich bekwaamd in de Manuele Therapie volgens Methode Marsman.


Zij heeft een duidelijke affiniteit met orthopedische klachten.Juliette is opgeleid tot Kaakfysiotherapeute aan de ACTA in Amsterdam. Momenteel volgt zij een verdiepingstraject aan de CRAFTA voor de behandeling van patiƫnten met pijnklachten in hoofd-, nek- en kaakregio.

Adres en contact

Openingstijden

Maandag: 7:30 - 20:00

Dinsdag: 8:00 - 21:00

Woensdag: 7:30 - 18:00

Donderdag: 7:30 - 21:00

Vrijdag: 8:00 - 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Qualiview

Algemeen 9/10

Informatievoorziening 3.9/4

Bejegening 3.9/4

Participatie therapietrouw 3.7/4

Verwachtingsmanagement behandeling 3.6/4

Wat is de Qualiview?