Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

WZH Nieuw Berkendael is een modern woonzorgcentrum voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), neurologische aandoeningen en comazorg en is gevestigd in de Haagse wijk Loosduinen. Of u nu in ons woonzorgcentrum woont, te gast bent of tijdelijk verblijft, bij ons kunt u zichzelf zijn en aangeven waar u zich prettig bij voelt. Wij bieden u een eigen plek om te wonen, een plek waar u zich thuis voelt. In WZH Nieuw Berkendael wonen met name jonge mensen; ruim tweederde van onze cliënten is jonger dan 65 jaar.

Wat is onze visie:

De doelstelling van WZH Nieuw Berkendael is dat we door onze zorg- en dienstverlening zoveel mogelijk bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Hierbij willen we onze zorg en diensten zo veel mogelijk aan laten sluiten bij de levensvisie of levensstijl van de cliënt. De individuele cliënt staat centraal. WZH Nieuw Berkendael gaat immers voor de mens!

Om de mens centraal te kunnen stellen, is het nodig dat we weten wat de cliënt belangrijk vindt. Dit doen we door ons te verdiepen in de achtergrond van de cliënt en door de inbreng van de cliënt en/of zijn familie zoveel mogelijk mee te nemen in onze manier van werken. We vragen en respecteren hoe de cliënt de zorg- en dienstverlening wil ontvangen.

De mens is dus meer dan de cliënt die zorg nodig heeft. Zorg staat bij ons niet centraal maar is een voorwaarde om de cliënt een zinvol leven te kunnen laten leiden. Samen met de cliënt kijken we hoe dit vorm kan krijgen. Hierbij gaan we uit van het uitgangspunt: 'alles kan, tenzij...'

Deze visie vertalen we in onze manier van werken en onze beroepshouding. Zij komt ook tot uiting in hoe we vorm en inhoud geven aan de zorg- en dienstverlening. We hebben een respectvolle benadering waardoor de cliënt zijn eigenwaarde kan behouden. De persoonlijke situatie, de wensen en de behoeften zijn bepalend voor de doelstellingen en activiteiten. We gaan hierbij uit van een multidisciplinaire benadering.

Keurmerken

Faciliteiten

Cafe

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Parkeermogelijkheden

Pedicure

Rokersruimte

Was- en linnenverzorging

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze plek om te eten

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Diƫtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Hersenletsel

Logopedist

Ouderen geneeskundige

Omgeving

Bos of park

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Winkels

Woonwijk

Type zorg

Dagbehandeling

Revalidatiecentrum

Verpleeghuis

Woonzorgcentrum

Verzekeraars

CZ

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

108

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

-

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

-

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

-

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

-

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Gemeenschaps karakter, Huiselijk, Informeel, Respect voor privacy, Respect voor individu, Betrokken

Soort zorg:

Langdurig verblijf, Revalidatie, Tijdelijke opname

Woonvoorziening:

1-prs kamer

Adres en contact