Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Laverhof biedt haar diensten aan waar mensen ons willen hebben en wij door onze manier van werken een versterking kunnen zijn. Wij leggen lokaal relaties en verbanden en leveren met vakbekwaamheid onze bijdrage.

Wat is onze visie:

 

Wonen bij Laverhof is zoveel mogelijk als thuis. Dat staat centraal bij alles wat wij doen, zoals vastgelegd in onze visie en missie.

 

Visie

 

Laverhof gelooft in de eigen kracht van mensen om zelf keuzes te maken. Mensen geven naar eigen inzicht vorm aan hun leven. Ook wanneer dit door gezondheidsproblemen moeilijk wordt.

Laverhof gelooft in de waarde en de kracht van sociale verbindingen in de samenleving. Familie, buren, vrienden en kennissen spelen een belangrijke rol en dragen bij aan de kwaliteit van het leven. Onze vakbekwame medewerkers voegen extra waarde toe door mee te denken en de eigen kracht van cliënten en hun omgeving te versterken. 

Missie

Laverhof versterkt de eigen kracht van mensen met zorg, aanvullende diensten en behandeling. Zo kunnen mensen op eigen wijze een zo goed mogelijke kwaliteit van leven realiseren. Als dat nodig is, breiden we dit uit met wonen en welzijn. Dit doen wij voor kwetsbare burgers en hun naasten, mensen in de laatste fase van hun leven, de gemeenschap als geheel en religieuzen in het bijzonder. 

 

Behandellocatie

Aan huis

Poliklinisch

> 80% keert naar huis terug

Ja

Revalidatiegroepen

Amputatie (80 dagen opnameduur gemiddeld)

Cva (55 dagen opnameduur gemiddeld)

Electieve orthopedie (35 dagen opnameduur gemiddeld)

Overige aandoeningen (45 dagen opnameduur gemiddeld)

Trauma (50 dagen opnameduur gemiddeld)

Verzekeraars

Achmea

CZ

DSW

Menzis

Zilveren Kruis Achmea

Adres en contact