Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

In het zorghotel zijn professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving van een hotel in één concept verenigd. U kunt bij ons als gast herstellen of reactiveren. Het zorghotel beschikt over zes luxe tweepersoonskamers en 60 luxe eenpersoonskamers. FaciliteitenDe hotelkamers van dit zorghotel Rotterdam zijn stijlvol en warm ingericht en hebben luxe comfortbedden en een ruime badkamer. Verder beschikken de kamers over uitstekende faciliteiten, zoals een minibar, telefoon en interactief televisiesysteem. Het hotel is vanzelfsprekend volledig rolstoelvriendelijk en ons zorg- en hotel-team staan 24 uur per dag voor u klaar.

Gasten kunnen op hun eigen etage terecht in een kleine en sfeervol restaurant  voor een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en het diner met een dagelijks wisselend driegangen menu. In het sportcafé van dit zorghotel Rotterdam, direct gelegen aan de fysioruimte, kan voor of na de training gezellig een drankje of een kop kof-fie met gebak genuttigd worden.Voor wieHet zorghotel is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning, revalidatie  en/of herstel. De reden om voor het zorghotel te kiezen kan divers zijn, maar aanleiding kan zijn dat u wilt revalideren onder professionele begeleiding, u alleen woont, uw woning niet gelijkvloers is of u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven. U komt in aanmerking voor tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels. Geriatrische Revalidatiezorg (tijdelijk verblijf) is toegangkelijk op basis van een DBC (Diagnose Behandelcombinatie) als u na een operatie of opname in het ziekenhuis medisch specialistische zorg nodig hebt voor revalidatie en herstel.

 KostenOngeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, u kunt altijd bij Aafje terecht voor Geriatrische Revalidatiezorg in de zorghotels. Aafje heeft contracten gesloten met alle verzekeraars. Als de verzekeraar de naam ‘zorghotel’ hoort, kan dit nog wel eens tot verwarring leiden, waarna de verzekeraar aangeeft dat u niet bij Aafje terecht kunt. In onze zorghotels wordt revalidatiezorg geboden; eigenlijk dekt de naam revalidatiehotel de lading beter. Voor Geriatrische Revalidatiezorg kunt u dus altijd bij ons terecht.U kunt hier terecht met een ZZP 10, een DBC of een ELV hoog complexWat houdt ZZP 10 in?   | Wat is een DBC? | Wat houdt een ELV hoog complex in?

Is deze locatie geschikt voor mij?Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.

 Wat als mijn situatie verandert?Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.


Wat is onze missie:

Alles wat wij doen is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Hun wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels. "Aafje heeft niet de ambitie de grootste te willen zijn, wel de beste".

Wat is onze visie:

Uw leven, uw dag, uw thuis.
Dat is wat klanten van Aafje moeten ervaren. Hun leven vormt ons uitgangspunt. Elke dag.
En op een manier waarop ze zich thuis voelen. Aafje wil ├ęcht iets betekenen voor klanten.
Niet omdat ze weet wat goed voor iemand is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften.
Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.

Behandellocatie

Poliklinisch

> 80% keert naar huis terug

Ja

Revalidatiegroepen

Amputatie

Cva

Electieve orthopedie

Overige aandoeningen

Trauma

Adres en contact