Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Kraamzorg bij Het kraamkloppertje betekent "kraamzorg zoals kraamzorg bedoeld is".

Bij Het kraamkloppertje weten we hoe belangrijk een mooie kraamtijd is. Onze kraamverzorgenden doen er daarom alles aan om die tijd 'tot een feest' te maken. Voor jou én je baby.

Want laten we eerlijk zijn, kraamzorg is er voor jullie! Zo herstel je in die tijd niet alleen van de bevalling, maar moeten jij en je kindje elkaar ook leren kennen. En misschien kun je ook bij de

verzorging wel wat extra hulp gebruiken.Een bijzonder mooie kraamtijd

De eerste acht à tien dagen word je bij heel veel dagelijkse dingen geholpen en 'wegwijs' gemaakt door één van onze kraamverzorgenden. Ze biedt begeleiding en ondersteuning op de momenten waarop dat nodig is ook als het om advies of hulp bij het geven van borstvoeding gaat. Bij alles wat we doen, hebben we eigenlijk maar één ding voor ogen: jullie gezin een bijzonder mooie kraamtijd geven!


Wat is onze visie:

Wij vinden het belangrijk dat je kunt terugkijken op een prettige kraamtijd. Samen met jou en je gezin zullen wij ons inzetten om er een gezellige week van te maken. Ons doel is dan ook om de kwaliteit en klanttevredenheid op hoog niveau te houden.

Wij werken met ervaren en zeer gemotiveerde kraamverzorgenden die dit doel ook voor ogen hebben.
Uiteindelijk moet jij als kraamvrouw aan het einde van de kraamtijd zelfverzekerd en zelfstandig de zorg over kunnen nemen.

Aangesloten bij

Keurmerken

Adres en contact