Terug
BHS-logo (1).pdf
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Boarnsterhim State biedt aan zorgbehoevende ouderen een comfortabele, veilige en gezellige woonomgeving, waarin zij van deskundige en vriendelijke medewerkers kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht ontvangen.

In Boarnsterhim State wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het eten en wij stellen ons ten doel om onze bewoners het aan niets te laten ontbreken.Naast de mogelijkheid voor vaste bewoning zijn er bij Boarnsterhim State ook mogelijkheden voor tijdelijk verblijf (Zorghotel). Onze gasten kunnen terecht voor een korte of langere logeerperiode. Het kan gaan om overbruggingszorg of zorg in aansluiting op een ziekenhuisopname om aan te sterken of te herstellen.

Tevens is het mogelijk om in Boarnsterhim State te revalideren onder professionele begeleiding. Bovendien bieden wij palliatieve terminale zorg onder behoedzaam toezicht en zonder restrictie in verblijfsduur.


Wat is onze missie:

Wij bieden onze bewoners een comfortabele, veilige en gezellige woonomgeving, waarin zij liefdevolle aandacht en hoogwaardige zorg ontvangen. Wij streven er naar dat onze bewoners zich heel erg thuis voelen.

Wat is onze visie:

Als basis voor onze visie geldt het respect, de waarde en de zorg die ieder individueel persoon verdient. Onze benadering is gericht op het creƫren van een woonzorgomgeving voor ouderen waarbij de waardigheid van het individu centraal staat. Zowel ouderen met lichamelijke ongemakken als met (beginnende) geheugenproblematiek zijn bij ons van harte welkom.Essentiƫle en veelal onderscheidende kenmerken van onze benadering zijn: toewijding, respect, verantwoordelijkheid, attentie en alertheid, empathie, deskundig, sociaal bewogen en maatschappelijk verantwoord.

Keurmerken

Faciliteiten

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Internet

Internet op verblijf

Logeerruimte

Maaltijdenservice op verblijf

Mogelijkheid inwonend partner

Parkeermogelijkheden

Roomservice

Televisie

Televisie op verblijf

Vervoersdienst

Was- en linnenverzorging

Wifi

Wifi op kamer

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Fysiotherapie

Hersenletsel

Huisarts

Ouderen geneeskundige

Palliatieve terminalezorg

Parkinson

Psycholoog

Omgeving

Rustige omgeving

Type zorg

Appartementen

Dagbehandeling

Kleinschalig wonen

Verzorgingshuis

Woonzorgboerderij

Woonzorgcentrum

Adres en contact