Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Verpleeghuis De Zeven Bronnen ligt midden in de Maastrichtse wijk Amby. Kenmerkend voor De Zeven Bronnen is dat alles gelijkvloers is. Er hangt een warme, huiselijke sfeer. De afdelingen zijn zo ingericht dat er kleine groepjes cliënten bij alkaar wonen en ze een eigen huiskamer hebben. In het huis wonen 150 cliënten; zowel mensen met een lichamelijke als met een geestelijke beperking.

De Zeven Bronnen heeft onder andere een eigen restaurant, kapsalon en pedicure.

Wat is onze visie:

Envida biedt diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan cliënten, vooral chronisch zieken en ouderen, in Zuid Limburg. Wij stellen de cliënt in staat om beter het leven te kunnen leiden dat hij wenst binnen de mogelijkheden die hij heeft.

De cliënt voert zelf regie over en is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het leven dat hij leidt. Wij ondersteunen en faciliteren de cliënt en zijn sociale omgeving om zolang mogelijk redzaam te blijven. Mocht de cliënt de essentiële aspecten van zijn leven, namelijk zorg, wonen en/of welzijn, niet meer voor zichzelf kunnen regelen dan ondersteunen wij de cliënt en zijn sociale omgeving daarbij. Wij werken mee aan een samenleving die zelfredzaam is en trachten deze zelfredzaamheid zo goed mogelijk te ondersteunen en te faciliteren.

De ervaren kwaliteit van de dienstverlening door onze cliënten en het werkplezier van onze medewerkers worden bepaald door de relatie tussen de cliënt en de medewerker. Wij stellen ons ten doel deze relatie optimaal te faciliteren.

Wij respecteren ieder individu, de wijze waarop hij zijn leven invult, zijn levensovertuiging of religie en houden hier in onze dienstverlening rekening mee.

Wij zijn een betrouwbare professionele samenwerkingspartner in de keten van wonen, welzijn en zorg. Wij streven naar een krachtige samenwerking met overheden, verzekeraars en collega-aanbieders op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Dit betekent dat wij activiteiten en diensten uitvoeren met respect voor mens en milieu.

Faciliteiten

Bibliotheek

Cafe

Eigen inrichting

Gebedsruimte

Huisdieren toegestaan

Internet op verblijf

Kapsalon

Pedicure

Schoonheidssalon

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze plek om te eten

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Omgeving

Bos of park

Type zorg

Aanleunwoningen

Dagbehandeling

Revalidatiecentrum

Verpleeghuis

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

205

Adres en contact