Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Op de grens tussen Kralingen en Crooswijk, waar ooit de Koninginnekerk stond, staat Hoppesteyn op de kop van de Boezemsingel. Het gebouw heeft 13 verdiepingen en biedt een prachtig uitzicht over Rotterdam en omgeving. Rechts wordt Hoppesteyn vergezeld door een serviceflat en links staat een woontoren met servicewoningen voor senioren. Het gezellige centrum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met een loopafstand van 15 minuten kunnen de sportievelingen dit te voet doen. Hoppesteyn heeft een spilfunctie in de wijk. Bewoners uit de buurt, uit verschillende culturen lopen in en uit om iets gezelligs te ondernemen; bingo, schilderen, zingen in het koor enzovoorts. Het sfeervolle seniorenrestaurant 'Brasserie aan de Boezem' is dé plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. In het druk bezochte internetcafé staan vrijwilligers paraat om bewoners te assisteren.Regelmatig vinden er kerkdiensten plaats vanuit verschillende religies. De huisarts houdt spreekuur en bewoners kunnen de fysiotherapeut, kapper, pedicure, diëtiste én schoonheidsspecialiste op afspraak bezoeken.Kenmerken

Hoppesteyn is een modern verzorgingshuis met ruime tweekamerappartementen. Er zijn echtparenkamers aanwezig. Oppervlakte: ca. 47,5 m2 (bekijk hier de plattegrond). U kunt hier terecht met een ZZP 0, ZZP 4, ZZP 5, ZZP 6, VPT en ELV laag complex.

Lees hier meer over de ZZP's.Is deze locatie geschikt voor mij?

Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.Wat als mijn situatie verandert?

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.


Wat is onze missie:

De missie van Aafje
Alles dat wij doen is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Hun wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels.

Wat is onze visie:

De visie van Aafje
Uw leven, uw dag, uw thuis.
Dat is wat klanten van Aafje moeten ervaren. Hun leven vormt ons uitgangspunt. Elke dag. En op een manier waarop ze zich thuis voelen.
Aafje wil écht iets betekenen voor klanten. Niet omdat ze weet wat goed voor iemand is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften. Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.

Aangesloten bij

Faciliteiten

Cafe

Eigen inrichting

Gelooffaciliteiten

Huisdieren toegestaan

Internet

Kapsalon

Kerkdiensten

Logeerruimte

Mogelijkheid inwonend partner

Pedicure

Rokersruimte

Schoonheidssalon

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuze plek om te eten

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Diabetesverpleegkundige

Diëtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Omgeving

Bos of park

Centrum

In het centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Woonwijk

Type zorg

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

144

Identiteit / geloof:

Aafje is er voor iedereen

Adres en contact