Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Mensen verbinden

Beweging 3.0 wil het leven van cliënten in de regio Eemland zo aangenaam mogelijk maken door betaalbare zorg van hoge kwaliteit te leveren die zo goed mogelijk aansluit bij de vraag. Daarbij wil Beweging  3.0 optimaal gebruikmaken van het sociale netwerk van de cliënt en ondersteuning en zorg bieden die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en de kwaliteit van leven. Die wordt gegeven door professionals die met hart, ziel en aandacht werken. Zij weten de verbindingen te leggen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Als dat niet meer gaat zullen zij samenwerken met andere professionals om tot een optimale woonleefsituatie te komen. Welzijn en welbevinden staan daarbij centraal.

Kernwaarden

De cultuur binnen Beweging 3.0 is gebaseerd op twee kernwaarden: betrokken en professioneel.

Betrokken wil zeggen dat cliënten gekend, gehoord en gezien worden en dat met hen meegedacht wordt om samen creatieve oplossingen te zoeken voor vragen en behoeften. In eerste instantie vanuit het eigen netwerk of informele zorg en als dat niet lukt met hulp van professionals.Professioneel betekent dat de medewerkers goed opgeleid zijn en weten wat ze doen en hoe zij hun professionele kennis en deskundigheid kunnen inzetten. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en delen hun kennis - ook met informele zorgverleners - om samen de zorg en dienstverlening te verbeteren.

Wat is onze visie:

Van zorgaanbieder naar facilitator en samen wonen 3.0

De komende jaren zal Beweging 3.0 een omslag maken van een organisatie waar het accent ligt op het aanbieden van (woon-)zorg, naar het ondersteunen van mensen om voor zichzelf te kunnen blijven zorgen. De activiteiten zullen in toenemende mate een tijdelijk karakter krijgen en gericht zijn op het behoud van functioneren en het versterken van de zelf- en samenredzaamheid. Enerzijds door vanaf het eerste moment het sociale netwerk van de cliënt te betrekken bij de zorg en dienstverlening, anderzijds door verbindingen tot stand te brengen met organisaties die kunnen voorzien in de behoefte van de cliënt. Beweging 3.0 zal daarmee meer het karakter krijgen van een netwerkorganisatie.

Faciliteiten

Bibliotheek

Eigen inrichting

Gebedsruimte

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Logeerruimte

Mogelijkheid inwonend partner

Vervoersdienst

Was- en linnenverzorging

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuzemenu

Keuze plek om te eten

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Omgeving

Bos of park

Centrum

Openbaar vervoer

Type zorg

Aanleunwoningen

Serviceflat

Thuiszorg

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Verzekeraars

Aevitae

Amersfoortse

AnderZorg

ASR

Avéro Achmea

Azivo

Bewuzt

CZ

CZdirect

De Friesland Zorgverzekeraar

De Goudse

Delta Lloyd

Ditzo

DSW

ENO

FBTO

HEMA

Hollandzorg

IAK

Interpolis

IZA

IZA Cura

IZZ

Kiemer

Menzis

Nedasco

OHRA

ONVZ

OZF Achmea

PMA zorgverzekering

PNOzorg

Pro Life

Salland

Stad Holland

TakeCareNow!

Turien & Co

Univé

Univé Zekur

Univé Zorgsaam

VGZ

VvAA

YouCare

Zilveren Kruis Achmea

Zorg en Zekerheid

Zorgverzekeraar UMC

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

82

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

82

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Betrokken, Huiselijk, Kleinschalig wonen, Informeel, Respect voor privacy, Respect voor individu

Soort zorg:

Langdurig verblijf

Vrijwilligersinzet:

Vrijwilligers maken het verschil bij Beweging 3.0. Hun enthousiaste en trouwe inzet is onmisbaar in de woonzorgcentra, verpleeghuizen en bij Welzijn Senioren.

Er zijn ruim 1600 vrijwilligers actief bij Beweging 3.0. Hun werkzaamheden zijn zeer divers en variëren van het onderhouden van de tuin tot het geven van computerles en van koffieschenken tot chauffeur op de rolstoelbus. Van werkzaamheden die zich af en toe voordoen tot werkzaamheden met een vast ritme.

Wat al deze vrijwilligers gemeen hebben is dat ze plezier hebben in hun werk bij Beweging 3.0. Dat is belangrijk voor de vrijwilligers én voor de medewerkers. Samen werken ze aan hetzelfde doel: het leven van de bewoners en bezoekers zo aangenaam mogelijk maken.

Woonvoorziening:

1 prs appartement, App. echtpaar/partner, Kleinschalig (6-8 pers.)

Adres en contact