Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Schutsmantel is een warm en smaakvol ingericht verzorgingshuis. De 61 tweekamerappartementen zijn gelegen in een villawijk van Bilthoven. Actief zijn en ontmoeting, maar ook levenskunst en zingeving nemen een belangrijke plaats in. Wij bieden bewoners en gasten daar graag ruimte en ondersteuning bij. De signatuur van Schutsmantel is van origine Rooms Katholiek met een oecumenische openheid en alle aandacht voor de christelijke feesten. Schutsmantel staat open voor alle levensbeschouwingen. Het sfeervolle wooncentrum vormt een thuis voor de bewoners en gasten. De ondersteuning van Schutsmantel kan ook gecombineerd worden met de thuissituatie. Er zijn mogelijkheden voor tijdelijk verblijf, dagsociëteit De Bosrank biedt dagverzorging en aansluiting op het alarmsysteem is mogelijk.


Wat is onze visie:

Warande is een organisatie die in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service en zorgarrangementen biedt om 'aangenaam actief' ouder te worden.

Warande biedt arrangementen op maat aan mensen die het versterken en behouden van hun vitaliteit belangrijk vinden en die vooral graag op hun eigen manier vormgeven aan het ouder worden. Op het gebied van ouderenvoorzieningen hebben wij alles in huis: van adviesspreekuur, seniorenfitness en zorg thuis tot revalidatie en intensieve verpleging in een van onze wooncentra.

Er is een breed scala aan mogelijkheden aanwezig voor medische, paramedische en psychosociale dienstverlening. Warande heeft een disciplinair team met ruimte expertise op het gebied van ouderenzorg. Het team werkt in de hele regio, zowel in onze eigen vestigingen, als ook in particuliere wooncentra, serviceflats en verzorgingshuizen.

Aangesloten bij

Keurmerken

Faciliteiten

Bibliotheek

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Internet

Kapsalon

Logeerruimte

Mogelijkheid inwonend partner

Wifi

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuzemenu

Keuze plek om te eten

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diƫtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Logopedist

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Omgeving

Bos of park

Rustige omgeving

Woonwijk

Type zorg

Appartementen

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

65

Adres en contact