Waarin onderscheiden wij ons:

Stevenserf is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie in een unieke leefomgeving met landelijk karakter. Rondom Stevenserf is een groot erf, waar de bewoners kunnen wandelen, genieten van de natuur, tuinieren in de bloemen- of moestuin. Het biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid dieren te voeren of eieren te rapen. Een erf waarin men kan gaan en staan waar men wil. De familie van de bewoners zijn welkom om mee te helpen met dagelijkse klussen als tuinieren of het begeleiden van gezellige groepsactiviteiten. Stevenserf biedt een veilige en landelijke woonomgeving. Waarin wij met elkaar een prettige sfeer creĆ«ren, afgestemd op de bewoners. Wij kijken naar wat mensen nog wel kunnen en willen. Wil men wandelen of liever koekjes bakken? Er kan altijd geholpen worden met de dagelijkse werkzaamheden als bijvoorbeeld tafel dekken.

Wat is onze missie:

Zorggroep Raalte is een serviceorganisatie op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie

Wat is onze visie:

Zorggroep Raalte gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren.  Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We willen vanuit elke vraag en ieder persoonlijk verhaal de ondersteuning, aandacht, helpende handen en deskundige zorg kunnen bieden aan Sallandse senioren. Dit verwoorden we in ons organisatieverhaal: het woord is aan u!

Het WOORD is aan u - Zorggroep Raalte luistert & verbindt

Faciliteiten

Airconditioning

Buitenplaats

Eigen inrichting

Gelooffaciliteiten

Gratis parkeren

Huisdieren toegestaan

Internet

Internet op verblijf

Kapsalon

Kerkdiensten

Koffie corner

Logeerruimte

Maaltijdenservice op verblijf

Parkeermogelijkheden

Pedicure

Sportfaciliteiten

Televisie

Televisie op verblijf

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Wifi

Wifi op kamer

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Maaltijdservice

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Omgeving

Bos of park

Centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Winkels

Type zorg

Dagbehandeling

Geriatrisch centrum

Thuiszorg

Verpleeg- en behandelcentrum

Verpleeghuis

Woonzorgcentrum

Adres en contact