Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Aan de rand van Heeten in een rustige omgeving ligt Stevenskamp. Deze woonzorglocatie is vernoemd naar Steven Oostewechel: de Kamp van Steven. Midden tussen de groene weilanden is het hier landelijk en dorps wonen. Kom binnen in de fleurige entree met verschillende zitjes. Hier komt u altijd iemand tegen voor een praatje of een kopje koffie. Een paar boodschappen zijn zo gehaald in het winkeltje. Laten bezorgen kan natuurlijk ook.Voor een lekkere gezonde maaltijd en leuke activiteiten bent u van harte welkom in de recreatiezaal. Op het ruime terras is het met mooi weer goed toeven. Anderen ontmoeten kan ook in een van de gezamenlijke woonkamers, waar tevens de dagbesteding plaatsvindt.In Stevenkamp zijn appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens. Alle appartementen hebben een lichte woon-slaapkamer, open keuken en ruime badkamer. De woonmogelijkheid in Stevenskamp is beschut wonen. Een veilig gevoel door professionele zorg die 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig is op het terrein.

 

Wat is onze missie:

Zorggroep Raalte is een serviceorganisatie op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie

Wat is onze visie:

Zorggroep Raalte gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We willen vanuit elke vraag en ieder persoonlijk verhaal de ondersteuning, aandacht, helpende handen en deskundige zorg kunnen bieden aan Sallandse senioren. Dit verwoorden we in ons organisatieverhaal: het woord is aan u!

Het WOORD is aan u - Zorggroep Raalte luistert & verbindt

Faciliteiten

Bibliotheek

Cafe

Eigen inrichting

Gebedsruimte

Huisdieren toegestaan

Internet

Internet op verblijf

Kapsalon

Logeerruimte

Mogelijkheid inwonend partner

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuzemenu

Keuze plek om te eten

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Ouderen geneeskundige

Palliatieve terminalezorg

Omgeving

Bos of park

Type zorg

Thuiszorg

Verpleeghuis

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

49

Identiteit / geloof:

Algemeen&Christelijk

Adres en contact