Waarin onderscheiden wij ons:

OwerCare B.V. is een (thuis)zorgorganisatie met een missie, namelijk dat ouderen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier thuis kunnen blijven wonen. Dit doen wij met uiterst kundig en goed opgeleide zorgverleners, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij verzorgen en verplegen met persoonlijke aandacht en toewijding. Onze zorgverleners zijn de kracht van onze organisatie en hebben passie voor de zorg. OwerCare B.V. is veelzijdig en heeft een breed pakket aan zorgdiensten; Persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, acute zorg, particuliere zorg en terminale palliatieve zorg.Wij werken met kleine teams die dagelijks thuiszorg verlenen. Ons thuiszorg werkgebied is Zoetermeer, Leidschendam, Leidschenveen, Pijnacker, Nootdorp, Moerkapelle, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Benthuizen.Wonen in een zorgvilla van OwerCare is ook voor iedereen met een zorgvraag mogelijk, ongeacht het inkomen of vermogen. Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.  


Wat is onze missie:

OwerCare B.V. heeft als missie dat ouderen zo lang als mogelijk op een verantwoorde manier thuis kunnen blijven wonen. Wanneer dit niet meer mogelijk is, biedt OwerCare de mogelijkheid om te wonen in een kleinschalige zorgvilla.

Wat is onze visie:

OwerCare B.V. staat voor kleinschalig en 'Zorg Op Maat', persoonlijke aandacht en toewijding. Met de juiste zorg en inzet is het mogelijk om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen.
Wanneer een oudere niet meer op een verantwoorde manier zelfstandig kan wonen, is de stap naar een verzorgingshuis niet altijd even makkelijk. OwerCare B.V. heeft daarom ook kleinschalige zorgvilla's voor wanneer het alleen (of samen) thuiswonen niet meer mogelijk is.

De zorgvilla's van OwerCare zijn kleinschalig, dat wil zeggen; (Afhankelijk van de grootte van de zorgvilla )niet meer dan 12 bewoners in een zorgvilla en toch 24 uur per dag en 7 dagen in de week goed opgeleide zorgverleners aanwezig.

Wij vinden dat ouderen, wanneer zij een relatie hebben, zo lang mogelijk bij elkaar moeten blijven. Dus wanneer 1 van beide intensievere zorg nodig heeft en niet meer op een verantwoorde manier thuis kan blijven wonen, is het voor de partner mogelijk om mee te verhuizen naar een zorgvilla van OwerCare. Wij zijn van mening dat wanneer mensen een groot deel van hun leven samen hebben gedeeld, dat ook het laatste stuk samen gedeeld moet worden.
De wens van de cliƫnt staat bij OwerCare centraal en betrokkenheid van o.a. familie vinden wij erg belangrijk. Zo is er de mogelijkheid om als familie (vrienden, e.d.) mee te eten of te blijven logeren. De zorgvilla's van OwerCare kunnen wij oprecht 'bijna thuis huizen' noemen, maar dan met de luxe van uitgebreide zorg en aandacht.

Keurmerken

Bemiddelingshulp

Alfahulp

Fysiotherapeut

Diensten

Alarmopvolging

Nachtzorg

Verpleging en verzorging

Bieden huishoudelijkezorg HBH1

Bieden huishoudelijkezorg HBH2

Bieden verpleging

Bieden verzorging

Overbruggingszorg

Palliatieve terminale zorg

Persoonlijke verzorging

PGB icm extra Zorg

PGB inzetbaar

PGB particulier

Ziekte en aandoening

Beroerte CVA

COPD

Dementie alzheimer

Diabetes

Huntington

Jong dementerenden

Korsakov

Lichamelijk gehandicapt

Multiple Sclerose

Orthopedische zorg

Parkinson

Reuma

Slechthorendheid doofheid

Slechtziendheid

Adres en contact