Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Zorggroep Noordwest-Veluwe. In vertrouwde handen.

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Ons brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden wij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis.

Onze kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat we doen. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

Thuiszorg Noordwest-Veluwe biedt zelfstandig wonende ouderen een totaalpakket van woon- en zorgservice op maat in eigen huis. Ter ondersteuning van de thuissituatie kunt u met Dagactiviteiten ouderen onze dagcentra bezoeken. 

Het Advies- en behandelcentrum van de Zorggroep biedt mono- en/of multidisciplinair advies en behandeling bij complexe zorgvragen van ouderen en chronisch zieken.

Wat is onze visie:

 

Prettig en veilig wonen met goede zorg, dat kan in de woonzorgcentra van Zorggroep Noordwest-Veluwe. Deze centra kunnen u stuk voor stuk veel bieden. Ze hebben allemaal andere faciliteiten en een eigen sfeer, maar er zijn ook overeenkomsten. In alle woonzorgcentra werken vaste, kleine zorgteams. De mensen die u verzorgen en of verplegen zullen snel vertrouwde gezichten zijn. Zij werken volgens onze christelijke levensvisie. Naast wonen en zorg, staat ook uw welbevinden centraal. Wilt u meedoen aan activiteiten of zoekt u liever de rust? Het kan allebei! Onze dagbestedingscoaches gaan graag met u in gesprek. En als u behandelingen nodig heeft, komen de behandelaren bij u aan huis in het woonzorgcentrum. Denk daarbij aan de fysiotherapeut, de logopedist, de ergotherapeut of de diëtist.

 

Faciliteiten

Bibliotheek

Cafe

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Internet op verblijf

Kapsalon

Logeerruimte

Mogelijkheid inwonend partner

Pedicure

Post,- en pinfaciliteiten

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuzemenu

Keuze plek om te eten

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diƫtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Logopedist

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Omgeving

Bos of park

Centrum

Parkeermogelijkheid

Winkels

Type zorg

Kleinschalig wonen

Thuiszorg

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

77

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

77

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen Christelijk

Leefstijl:

Gemeenschaps karakter, Betrokken, Huiselijk, Informeel, Respect voor privacy, Respect voor individu, Kleinschalig wonen

Soort zorg:

Langdurig verblijf

Vrijwilligersinzet:

Bij ons bent u in vertrouwde handen.

Vanuit een christelijke zorgvisie bieden wij zorg van goede kwaliteit. Volgens onze zorgvisie gaat het om de kwaliteit van leven: het realiseren van warme zorg, een zinvolle dagbesteding en goede huisvesting. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan goede zorg en zijn een onmisbare schakel in het zorgproces.

Bij de Zorggroep zijn veel vrijwilligers actief om het leven en welzijn van de bewoners/cliënten aangenamer en plezieriger te maken. Vrijwilligerswerk is altijd een aanvulling op de aanwezige professionele en gekwalificeerde krachten. Vrijwilligers geven hun hulp dus niet als vervanging, maar als ondersteuning en aanvulling.

 

Woonvoorziening:

1 prs appartement, App. echtpaar/partner, Kleinschalig (6-8 pers.)

Adres en contact