Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met ons op. Dit kan op het telefoonnummer: 023 711 32 02. U kunt ons ook via de email bereiken op emailadres: [email protected]. U kunt ook het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Over Ons

KiesvoorjeZorg.nl is op 6 januari 2012 opgericht met de gedachte de zorgmarkt voor zorgbehoevenden volledig transparant te maken.

Zorgmarkten

Voor elke zorgmarkt die wij op KiesvoorjeZorg.nl doorzoekbaar maken werken wij nauw samen met professionele partijen uit het werkveld en doen wij onderzoek onder consumenten.

Ons doel

Het uiteindelijke doel van KiesvoorjeZorg.nl is om de zorgmarkt voor zorgbehoevenden volledig transparant te maken. Iemand die zich gaat oriƫnteren op bepaalde zorg moet op 1 plek alle informatie kunnen vinden die nodig is voor het uitzoeken van passende zorg. Mensen bepalen steeds meer zelf op welke wijze zij worden behandeld en zijn in staat, door behulp van internet, kritisch te kijken wat hen wordt geboden. Zo wordt bijvoorbeeld een diagnose allang niet meer klakkeloos aangenomen en een medisch advies niet zomaar opgevolgd. Mensen doen zelf ook nog onderzoek.

Onze doelstelling is om 100% van de zorgmarkten op KiesvoorjeZorg.nl inzichtelijk te maken.