Naar de zoekpagina
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Op de plek waar vroeger zorgcentrum Gagelbosch stond, bevindt zich nu het nieuwe complex Zuiderpark midden in de gezellige wijk Gestel. Een bijzondere combinatie van modern wonen en groen parklandschap. Het bestaat uit verschillende gebouwen: 

verzorgingshuisappartementen: Gagelboschgroepswoningen voor psychogeriatrische verpleeghuiscliënten (dementerenden): Fleuriadehuurappartementen: Warande en LeiLinde

In Zuiderpark woont u zelfstandig met de mogelijkheid voor thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg voor dementerenden, kortdurend verblijf en dagactiviteiten. Met uitgebreide faciliteiten in het park en eromheen, is het hier aangenaam en comfortabel wonen. Er zijn allerlei voorzieningen op het complex, voor zowel de cliënten van Zuiderpark als de buurtcliënten:

een restauranteen zorgboulevard met huisartsen en apotheekwinkelseen wellnesscentreeen prachtig atrium voor verschillende activiteiten.

Ook in de buurt zijn fijne voorzieningen dichtbij:

Op slechts 400 meter afstand ligt het winkelcentrum Kastelenplein met een weekmarkt.Het Frans Leharplein is in slechts 5 minuten met de bus bereikbaar.De bushalte is pal voor de deur.

Wat is onze visie:

Archipel Fleuriade biedt zorg, welzijn en wonen. We hebben een breed aanbod aan zorgvormen en zijn specialisten in de zorg voor bijzondere doelgroepen. We zijn ervan overtuigd dat wij alleen een gelijkwaardig relatie opbouwen met cliënten als zij hun eigen keuzes kunnen maken.  Intensief samenwerken vinden we belangrijk. Onderling en met de omgeving. Met de wijk, zodat bewoners zich vertrouwd voelen, maar zeker ook met familie. Onze medewerkers zijn het gezicht van Archipel. Zij nemen verantwoordelijkheid en krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien. Zij zijn de basis van onze kwaliteit.

Faciliteiten

Huisdieren toegestaan

Logeerruimte

Verzekeraars

CZ

DSW

Menzis

VGZ

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

71

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

70

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Huiselijk, Respect voor privacy, Betrokken, Respect voor individu, Met aandacht voor de aspecten van kleinschalig wonen

Soort zorg:

Langdurig verblijf, Tijdelijke opname

Vrijwilligersinzet:

Vrijwilligers zijn een belangrijke ondersteuning voor onze bewoners en medewerkers. Vrijwilligers ondersteunen grootschalige activiteiten, maar ook individueel. Er is een actieve vrijwilligersraad en een coördinator voor de vrijwilligers aanwezig. Er wordt cyclische scholing aangeboden. Het onderzoek onder de vrijwilligers laat een positief beeld zien van het werken als vrijwilliger op Fleuriade.

Woonvoorziening:

1-prs kamer, App. echtpaar/partner

Adres en contact