Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

De locatie Kastanjehof is een locatie voor kleinschalig georganiseerde zorg, die gelegen is midden in een woonwijk, aan de Kastanjehof 2, in Velp. Op de locatie worden de voordelen van een kleinschalige setting die onderdeel uitmaakt van een grote organisatie, gezien en gevoeld. De zorg wordt kleinschalig en persoonlijk geleverd, maar bijvoorbeeld wasverzorging, schoonmaak en voorzien in deskundig personeel worden gegarandeerd door de overkoepelende organisatie Attent Zorg en Behandeling.

De locatie bestaat uit 5 woonlagen, die allen de naam dragen van een markante locatie in Velp: Kasteel Biljoen, Pinkenberg, Oude Jan, Watermolen en Villapark. Op elke woonlaag wonen 6 cliënten, met psychogeriatrische of somatische problematiek. De locatie beschikt over een tuin van 100 m2 en de verdiepingen beschikken over een zeer ruim balkon. Cliënten hebben een eigen zit-slaapkamer en hebben per woonlaag de beschikking over twee badkamers met toilet.

De gezellige huiskamer maakt het mogelijk voor cliënten om heerlijk te relaxen. Familie van de cliënt, vrijwilligers en medewerkers van Kastanjehof zijn gezamenlijk gericht op het creëren van mogelijkheden tot het vervullen van de wensen van cliënten. Er zijn gezellige activiteiten die, als het weer het toelaat, ook in de tuin of het terras plaats kunnen vinden. Uitstapjes naar bezienswaardigheden in de omgeving of gewoon even winkelen in Velp is ook mogelijk. Een hierop aangepaste bus staat hiervoor ter beschikking.

Het is altijd mogelijk de locatie te bezoeken op afspraak. Hiertoe kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs van Attent Zorg en Behandeling, regio Arnhem Overbetuwe: 026- 3847400.

Wat is onze visie:

Attent wil deskundige zorg en behandeling bieden die dichtbij en vertrouwd zijn. Dit doet zij door haar diensten sterk regionaal aan te bieden met medewerkers die lokaal georiënteerd zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van nauwe samenwerking met de lokale gemeenschap, omdat wij denken dat dat aansluit bij de wensen en vertrouwde omgeving van de cliënt. We noemen dat community care of gemeenschapszin. Attent biedt de ondersteuning die nodig is om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen en neemt de zorg over als dat nodig is. Eenvoudig en specialistisch; thuis of in onze huizen.

Aangesloten bij

Keurmerken

Faciliteiten

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Terras of balkon

Verzekeraars

ASR

AZVZ

Achmea

Aevitae

Amersfoortse

AnderZorg

Avéro Achmea

Azivo

Besured

Bewuzt

C4Me

CZ

CZdirect

DSW

De Friesland Zorgverzekeraar

De Goudse

Delta Lloyd

Ditzo

ENO

Energiek

FBTO

HEMA

Hollandzorg

IAK

IZA

IZA Cura

IZZ

Ik! zorgverzekering

Interpolis

Kiemer

Menzis

National Academic

Nationale Nederlanden

Nedasco

OHRA

ONVZ

OZF Achmea

PMA zorgverzekering

PNOzorg

PZP

Plus

Pro Life

Promovendum

Salland

Select & GO

Stad Holland

TakeCareNow!

Turien & Co

UnitedConsumers

Univé

Univé Zekur

Univé Zorgsaam

VGZ

VvAA

YouCare

Zilveren Kruis Achmea

Zorg en Zekerheid

Zorgverzekeraar UMC

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

30

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

30

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Gemeenschaps karakter, Betrokken, Huiselijk, Kleinschalig wonen, Informeel, Respect voor privacy, Respect voor individu

Soort zorg:

Langdurig verblijf

Vrijwilligersinzet:

Binnen Attent Zorg en Behandeling is een grote groep vrijwilligers actief. Door inzet van deze groep mensen kunnen cliënten bepaalde activiteiten ondernemen.

De werkzaamheden van vrijwilligers zijn altijd aanvullend op die van medewerkers van Attent. Op deze wijze kunnen er extra activiteiten gedaan worden, die het welzijn van de cliënt verhogen. De inhoud van het vrijwilligerswerk verschilt per locatie.

Woonvoorziening:

1-prs kamer, Kleinschalig (6-8 pers.)

Adres en contact