Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Fysiotherapie De Koningin bevindt zich aan de zuidrand van het centrum van Haarlem. Wij zijn gevestigd op de begane grond van gezondheidscentrum De Koningin en daardoor goed toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel. Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut met een gerichte specialisatie bent u bij ons aan het juiste adres.In de ruim 30 jaar dat wij als fysiotherapeuten werkzaam zijn, hebben wij ons allemaal verder gespecialiseerd in verschillende richtingen van de fysiotherapie. Op deze manier hebben wij als algemeen practicus of als Master duidelijk een verdieping in kennis en behandelkwaliteiten doorgemaakt. Hierdoor kunnen wij binnen een totale behandeling gebruik maken van ieders specifieke deskundigheid. U kunt bij ons terecht zonder een verwijzing van de (huis)arts. Maak voor een afspraak gebruik van ons aanmeldformulier op de website of bel naar 023-5313799.Een behandeling fysiotherapie is alleen effectief als u er zelf een actieve rol in speelt. De persoonsgerichte (oefen)therapie komt de kwaliteit van de therapie ten goede.Onze collega's zijn: Maaike Boogaard, Elizabeth Planting, Marianne Voet, Robert Gallandat Huet en Arie de Jong.Wij staan allen ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsgroep (KNGF, te vinden op www.defysiotherapeut.com) en zijn aangemeld bij de landelijke klachtenregeling van de beroepsgroep. Verder staan we geregistreerd als gecertificeerd Graded Activity Centre. Uiteraard zijn alle collega’s ingeschreven in het landelijk BIG-register (www.bigregister.nl).


Wat is onze missie:

Fysiotherapie is alleen effectief als u er zelf een actieve rol in speelt. Persoonsgerichte (oefen)therapie komt de kwaliteit van het herstel en de borging op langere termijn ten goede.

Wat is onze visie:

Fysiotherapie is voor iedereen bereikbaar, jong en oud. Wij zijn een belangrijke schakel in de eerstelijn- en buurtzorg. Werken samen vanuit een 'integrale' visie, zodat uw probleem mogelijk ook (met uw instemming) onder de aandacht komt van een ingeschakelde (gespecialiseerde) collega of andere zorgaanbieder. Samen werken wij aan uw herstel; met u en met elkaar.

Keurmerken

Faciliteiten

Behandeling aan huis

Fitness- en cardioapparatuur

Mindervalidentoilet

Klachtbehandeling

Algemeen fysiotherapeut

Arbeidsfysiotherapeut

Bedrijfsfysiotherapie

Bekkenfysiotherapeut

Chronische zorg

Handfysiotherapeut

Manueel therapeut

Medical taping

Myofascialetherapie

Oedeemtherapeut

Oefentherapie

Orthopedie

Osteopaat

Pre- en postoperatieve fysiotherapie

Psychosomatisch fysiotherapeut

Revalidatie

Revalidatiegeneeskunde

Rugtraining

Sportfysiotherapeut

Topsportbegeleiding

Omgeving

In het centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Woonwijk

Adres en contact

Openingstijden

Maandag: van 7.30 uur tot 18.30 uur

Dinsdag: van 7.30 uur tot 18.30 uur

Woensdag: van 9.00 uur tot 18.30 uur

Donderdag: van 7.30 uur tot 18.30 uur

Vrijdag: van 7.30 uur tot 18.30 uur

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten