Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

WZH Leilinde is een jonge woonzorglocatie en is er voor alle senioren in Den Haag-Leidschenveen en omgeving. Aan sommige senioren heeft WZH Leilinde speciaal iets te bieden.

U kunt bij WZH Leilinde terecht als u thuis woont maar vanwege een ziekte of handicap niet alles zelf meer kan doen. Het kan zijn dat u lichamelijk ziek bent en daardoor hulp nodig heeft bij de dagelijkse verzorging van uzelf. Het kan ook zijn dat u last heeft van uw geheugen. Daardoor vindt u het moeilijk om de dag goed in te delen en contacten te onderhouden. U kunt dan een beroep doen op WZH Leilinde. Onze medewerkers helpen u in de dagelijkse zorg of begeleiden u bij uw dagindeling zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Daarnaast richt WZH Leilinde zich in het bijzonder op senioren die dementie hebben en daardoor niet meer thuis kunnen wonen. Bent u vaak erg in de war? Weet u vaak niet meer waar u bent? Voelt u soms dat u de grip op uw leven verliest? En bent u daardoor bang, boos of verdrietig? Wanneer het daardoor onmogelijk wordt om nog thuis te women, kunt u bij WZH Leilinde terecht. WZH Leilinde heeft verschillende woongroepen en bij één van die woongroepen zult u zich ongetwijfeld snel thuisvoelen.

Tot slot heeft WZH Leilinde ook zelfstandige senioren van alles te bieden. Bent u vitaal en wilt u dat graag zo houden? Heeft u geen grote gezondheidsproblemen maar wilt u wel graag in contact komen met andere senioren en samen met hen leuke dingen ondernemen? Of zorgt u misschien voor uw partner die wel gezondheidsproblemen heeft en wilt u weten hoe u dat het beste kunt doen? Ook dan is het zeker de moeite waard om nader met ons kennis te maken.

Wat is onze visie:

Visie
WZH vindt dat het welzijn van mensen afhankelijk is van de sociale omgeving waarin zij zich bevinden. Ook voor senioren is het belangrijk geen consessies te hoeven doen aan de kwaliteit van leven. Invulling kunnen blijven geven aan een eigen leefstijl in een zelf gekozen leefomgeving vinden wij bij WZH dan ook erg belangrijk. Wij stemmen onze dienstverlening dusdanig af dat het daadwerkelijk mogelijk is om deze visie te realiseren. De samenwerking tussen medewerkers en klant heeft hierin een fundamentele rol.  

Missie
WZH geeft invulling aan haar visie door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige woonfaciliteiten en zorgdiensten in en vanuit woonleefgemeenschappen, met name voor ouderen waarin:

de klant kan kiezen wat het beste bij zijn/haar leefstijl aansluit;de omgeving een essentiële rol speelt in het lichamelijk en mentaal welbevinden;de klant, zorgverleners, vrijwilligers, familie en mantelzorgers betekenisvolle relaties met elkaar aangaan.

Faciliteiten

Eigen inrichting

Kapsalon

Mogelijkheid inwonend partner

Pedicure

Schoonheidssalon

Maaltijdvoorzieningen

Keuze in tijd warm eten

Maaltijdservice

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diëtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Huisarts

Omgeving

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Winkels

Woonwijk

Type zorg

Groepswoningen

Kleinschalig wonen

Verpleeghuis

Woonzorgcentrum

Verzekeraars

CZ

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

110

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

0

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Huiselijk, Kleinschalig wonen, Informeel, Respect voor individu, Kleinschalig wonen

Soort zorg:

Langdurig verblijf

Vrijwilligersinzet:

Ja

Woonvoorziening:

1-prs kamer, 1-prs appartement, App. echtpaar/partner, Kleinschalig (6-8 pers.)

Adres en contact