Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

In Naarderheem vindt u alle disciplines onder één dak: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, de diëtiek, maatschappelijk werk en psychologie. 

Uw herstel en eigen regie krijgen bij ons de hoogste prioriteit. Naast deskundig advies en intensieve behandeling wordt u gestimuleerd om ook zélf, buiten de therapie-uren, te oefenen. Waar mogelijk worden ook uw naasten bij uw revalidatie betrokken. Op die manier kunt u zo snel mogelijk weer uw vertrouwde leven oppakken. Zo nodig kunt u dan vanuit huis regelmatig naar Naarderheem komen voor therapie.

Binnen het Universitair Netwerk Ouderen werken we nauw met de Vrije Universiteit. Zo kunnen we wetenschappelijke inzichten op het gebied van geriatrische revalidatiezorg snel gebruiken in onze adviezen en behandelprogramma’s.

We vinden het belangrijk dat u zich welkom en op uw gemak voelt. Een goede ambiance, diverse activiteiten en een lekkere, gezonde maaltijd van ons ambachtelijke keuken horen daar bij. Naarderheem kent geen bezoektijden. Bezoekers worden wel verzocht rekening te houden met rust- en therapietijden.

Wat is onze visie:

Revalideren is voor ons samenwerken aan de toekomst. Een toekomst waarin onze, overwegend oudere, cliënten snel verder kunnen met hun leven. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. De behoeftes en motivatie van de cliënt zijn daarbij het vertrekpunt. Wij ondersteunen hierbij vanuit een brede deskundigheid. Al onze disciplines, van artsen tot koks en van ergotherapeut tot zorgadministratie, leveren dan ook een onmisbare bijdrage aan een succesvol revalidatietraject en een prettig verblijf. Dat doen we met lef en liefde. Daarom blijven wij tot de beste revalidatiecentra van Nederland behoren.

Behandellocatie

Aan huis

Poliklinisch

> 80% keert naar huis terug

Ja

Revalidatiegroepen

Amputatie (42 dagen opnameduur gemiddeld)

Cva (35,7 dagen opnameduur gemiddeld)

Electieve orthopedie (30 dagen opnameduur gemiddeld)

Overige aandoeningen (35 dagen opnameduur gemiddeld)

Trauma (42 dagen opnameduur gemiddeld)

Verzekeraars

Zilveren Kruis Achmea

Adres en contact