Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Het zorghotel is verbonden met het ziekenhuis. Niet alleen wordt er nauw samengewerkt met de specialisten uit het ziekenhuis, ook is het zorghotel met het ziekenhuis verbonden door een vaste verbinding. Het zorghotel beschikt over 121 hotelkamers; zowel eenpersoonskamers als  tweepersoonskamers. Hier kunnen gasten met hun partner, al dan niet afhankelijk van zorg, verblijven.  FaciliteitenDe hotelkamers zijn ruim en comfortabel en hebben luxe comfortbedden en een ruime badkamer. Verder beschikken de kamers over een minibar, telefoon en interactief televisiesysteem. Het hotel is vanzelfsprekend volledig rolstoelvriendelijk en ons zorg- en hotelteam staan 24 uur per dag voor u klaar. Gasten kunnen in het sfeervolle restaurant terecht voor een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en het diner met een dagelijks wisselend driegangen menu. In het sportscafé, direct gelegen aan de fysioruimte, kan voor en/of na de training gezellig een drankje of een kop koffie gedronken worden. Al dan niet met een snack of gebakje.Voor wieHet zorghotel is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning. De reden om voor het zorghotel te kiezen kan divers zijn, maar aanleiding kan zijn dat u wilt revalideren onder professionele begeleiding, u alleen woont, uw woning niet gelijkvloer is of u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven.LogéesAls uw (meerderjarige) bezoek wil blijven logeren is dit mogelijk. Geeft u dit wel tijdig bij de receptie aan, zodat er op uw kamer (eventueel) een bed bij geplaatst kan worden. De kosten per nacht bedragen € 35,00 inclusief ontbijt.KostenOngeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, u kunt altijd bij Aafje terecht voor GRZ in de zorghotels. Aafje heeft contracten gesloten met alle verzekeraars. Als de verzekeraar de naam ‘zorghotel’ hoort, kan dit nog wel eens tot verwarring leiden, waarna de verzekeraar aangeeft dat u niet bij Aafje terecht kunt. In onze zorghotels wordt revalidatiezorg geboden; eigenlijk dekt de naam revalidatiehotel de lading beter. Voor  GRZ kunt u dus altijd bij ons terecht.U kunt hier terecht met een ZZP 10/ELV 10, een DBC of een ELV hoog complex

 Wat houdt ZZP 10 /ELV 10 in?   | Wat is een DBC? | Wat houdt een ELV hoog complex in?Is deze locatie geschikt voor mij?Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.

 Wat als mijn situatie verandert?Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.


Wat is onze missie:

Alles wat wij doen is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Hun wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels. "Aafje heeft niet de ambitie de grootste te willen zijn, wel de beste".

Wat is onze visie:

Uw leven, uw dag, uw thuis.
Dat is wat klanten van Aafje moeten ervaren. Hun leven vormt ons uitgangspunt. Elke dag.
En op een manier waarop ze zich thuis voelen. Aafje wil écht iets betekenen voor klanten.
Niet omdat ze weet wat goed voor iemand is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften.
Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.

Behandellocatie

Poliklinisch

> 80% keert naar huis terug

Ja

Adres en contact