Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Zorggroep Groningen is de grootste aanbieder van revalidatiezorg voor ouderen in het noorden. Bij ons kunt u terecht voor de beste revalidatiezorg. We hebben jarenlange ervaring in complexe zorg voor ouderen en zijn bijzonder gespecialiseerd in revalideren na een beroerte of hersenbloeding, knie- of heupoperatie en amputatie. Ook voor tijdelijke opname met de ziekte van Parkinson kunt u bij ons terecht. Het doel van de revalidatie is dat u zo snel mogelijk herstelt en weer terug kunt naar huis.


Wat is onze missie:

We onderscheiden ons in specialistische zorg en de manier waarop we die zorg verlenen. Doordat we deze specialistische zorg met medische expertiseteams organiseren, kunnen we specialistische zorg in al onze vestigingen ‘in stad en ommelanden’ bieden. Dus dichtbij. Omdat we bovendien beschikken over een Expertise Behandelcentrum met vijf vestigingen én de spil zijn in een netwerk van (universitaire) ziekenhuizen en andere zorgaanbieders, kunnen we nét iets meer uit de zorg halen.

Wat is onze visie:

De revalidatiezorg die wij verlenen gaat hand in hand met de overkoepelende visie van Zorggroep Groningen ‘Altijd de mens zien’. Doordat we bekwamer zijn, hebben we meer tijd en oog voor wie onze cliënten zijn en wat ze belangrijk vinden.

Behandellocatie

Poliklinisch

Revalidatiegroepen

Amputatie

Cva

Electieve orthopedie

Overige aandoeningen

Trauma

Adres en contact