Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Locatie De Kasteelhof biedt een verscheidenheid aan zorg met voor elke bewoner een individuele zorgkamer of appartement. Voor cliënten met dementie zijn er kleinschalige woonvormen waarbij de beleving van wonen centraal staat. Zo nemen de bewoners ieder op basis van eigen mogelijkheden en wensen deel aan de alledaagse (huishoudelijke) activiteiten die kenmerkend zijn in een gezinssituatie. Locatie De Kasteelhof ligt in het centrum van en is een centraal ontmoetingspunt voor bewoners en inwoners van Druten. In ontwikkeling is het aangrenzende De Hof voor comfortabele huisvesting met zekerheid en veiligheid op afroep. Ook kunt u gebruikmaken van collectieve faciliteiten die gevestigd zijn op de begane grond van De Hof. Zo is er een restaurant dat dagelijks geopend is voor lunch en dineer. Meer informatie over zorgcentrum De Kasteelhof en wooncomplex en uitcentrum De Hof vindt u op de website van zorggroep Maas & Waal. Wilt u meer weten hoe zorggroep Maas & Waal invulling geeft aan haar visie bekijk dan ons jaarverslag (brochure openen). Het jaarverslag geeft zowel in beeld als tekst weer vanuit welk standpunt de Zorggroep haar zorgen en diensten verleent.


Wat is onze missie:

Locatie De Kasteelhof maakt onderdeel uit van zorggroep Maas & Waal. Zorggroep Maas & Waal wil kwaliteit toevoegen aan het leven van cliënten en hun naasten door zorg en diensten te bieden die recht doen aan hun individuele behoeften en omstandigheden.

Wat is onze visie:

Voor zorggroep Maas & Waal spreekt het vanzelf dat haar cliënten zo lang en zelfstandig mogelijk het leven willen leiden zoals zij wensen, in hun eigen vertrouwde omgeving.Als dit door ziekte of omstandigheden niet (meer) mogelijk is, kan de cliënt rekenen op steun van de mensen van zorggroep Maas & Waal. De cliënt mag hierbij verwachten:- respect voor zijn/haar waarden, levensstijl, mogelijkheden en beperkingen - zekerheid van de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plaats - nabijheid van betrokken medewerkers en vertrouwde voorzieningen.Wilt u meer weten hoe zorggroep Maas & Waal invulling geeft aan haar visie bekijk dan onze jaarverslagen op onze website waarin we in beeld en met tekst u meenemen in de praktijk van alle dag.

Keurmerken

Faciliteiten

Airconditioning

Bibliotheek

Boodschappendienst

Buitenplaats

Cafe

Eigen inrichting

Gebedsruimte

Gelooffaciliteiten

Gratis parkeren

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Kerkdiensten

Koffie corner

Maaltijdenservice op verblijf

Mogelijkheid inwonend partner

Parkeermogelijkheden

Pedicure

Televisie

Televisie op verblijf

Terras of balkon

Wifi

Wifi op kamer

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Eigen keuze in maaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuze plek om te eten

Keuze vanuit menukaart

Keuzemenu

Maaltijdservice

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diabetesverpleegkundige

Diëtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Huisarts

Logopedist

Mondhygiënist

Ouderen geneeskundige

Palliatieve terminalezorg

Psycholoog

Reuma

Omgeving

Centrum

In het centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Vlakbij hotel

Winkels

Woonwijk

Type zorg

Aanleunwoningen

Appartementen

Dagbehandeling

Groepswoningen

Kleinschalig wonen

Overbruggingslocatie

Serviceflat

Verpleeghuis

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

80

Adres en contact