Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Domus Magnus realiseert exclusieve seniorenwoningen in kleinschalige projecten. Wij streven naar de voortzetting van het wooncomfort dat u gewend bent door het realiseren van ruime appartementen in authentieke en exclusieve landhuizen. Zo woont u in de privacy van uw eigen appartement in een gezellig gemeenschappelijk huis. Ieder appartement heeft een grote woonkamer, een eigen badkamer, een slaapkamer en een kitchenette. Daarnaast zijn veel gemeenschappelijke ruimtes aanwezig, zoals de woonkamer, het restaurant en de bibliotheek.

Om u in staat te stellen uw persoonlijke levensstijl zo lang mogelijk te behouden, bieden wij een groot aantal gemaksdiensten aan. Allereerst de maaltijdvoorziening, verzorgd door een professionele chef-kok. De dag begint met een ontbijt, in de middag een lichte maaltijd en 's avonds een heerlijk diner. Opgediend in de gemeenschappelijke dinerzaal of indien gewenst in uw eigen appartement. Ook andere dienstverlening is aanwezig zoals het wassen, drogen en strijken van uw kleding en linnengoed, kapper aan huis, fysiotherapie en pedicure.

Wat is onze visie:

"Met vrienden op een landgoed samen oud worden" is een droom van vele ouderen. Wonen met gelijkgezinden in een gezellige, kleinschalige omgeving. Met 24-uurs aanwezigheid van professionele zorg en dienstverlening op maat. Zo wordt wooncomfort gecombineerd met de veilige zekerheid van zorg en het gemak van dienstverlening. Vanuit deze visie is Domus Magnus opgezet: wij bieden persoonlijke zorg en dienstverlening aan ouderen in een kleinschalige en exclusieve woonomgeving.

Faciliteiten

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Internet op verblijf

Kapsalon

Logeerruimte

Mogelijkheid inwonend partner

Pedicure

Televisie op verblijf

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuze plek om te eten

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Fysiotherapie

Omgeving

Openbaar vervoer

Winkels

Type zorg

Appartementen

Kleinschalig wonen

Woonzorgcentrum

Verzekeraars

VGZ

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

37

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

37

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

37

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

37

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

37

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Gemeenschaps karakter, Betrokken, Antroposofen, Huiselijk, Kleinschalig wonen, Informeel, Literatuur, Muzikaal, Kunstenaars, Kunstzinnig, Respect voor privacy, Spiritualiteit, Natuurliefhebbers, Zeelieden, Anders namelijk, Po√ęzie, Respect voor individu

Soort zorg:

Langdurig verblijf, Revalidatie, Tijdelijke opname

Vrijwilligersinzet:

Op iedere locatie is een activiteitenmanager aanwezig die leuke uitjes en recreatieve activiteiten organiseert. Leidend hierbij is de behoefte van u en uw medebewoners. Het betreft hier zowel individuele als groepsgerichte activiteiten. Een goed voorbeeld is het (veelal klassieke) concert dat iedere vrijdagmiddag op locatie wordt georganiseerd met aansluitend een borrel. Zo creëren bewoners en medewerkers gezamenlijk een gezellige, huiselijke sfeer.

Woonvoorziening:

1-prs kmr eigen badkamer, 1-prs appartement, App. echtpaar/partner

Adres en contact