Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Woonzorglocatie Landscheiding ligt in het groene Mariahoeve. Landscheiding is een eigentijdse locatie op de grens van Den Haag en Wassenaar. U kunt hier terecht voor een woning met zorg en verpleging.

Heeft u dementie of een chronische lichamelijke aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Binnen Landscheiding vindt u kleinschalige woonvormen met passende zorg voor verschillende indicaties. U kunt bij Cardia Landscheiding wonen wanneer u beschikt over de zorgindicatie VV04 of hoger. Landscheiding heeft ook enkele echtparenappartementen. Indien u beiden beschikt over een zorgindicatie kunt u in aanmerking komen voor één van de appartementen voor echtparen. 

Uniek aan deze woonzorglocatie in Mariahoeve is het zwembad. Landscheiding heeft een therapeutisch zwembad. In dit zwembad kunt u bijvoorbeeld oefeningen doen samen met de beweegagoog. Landscheiding is de enige locatie van Cardia met een zwembad.


Wat is onze missie:

Het ‘waarom’ gaat om wat wij als Cardia geloven en wat ons drijft, namelijk de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De bezieling is wat ons ‘Hart voor zorg’ steeds weer voedt en het christelijk geloof inspireert daarin. We beseffen dat we deze zorg alleen kunnen bieden samen met de cliënt, zijn/haar familie en vrienden, vrijwilligers en partner- organisaties. Een ieder die zich herkent in onze waarden is welkom.
Cardia werkt als non-profit organisatie in een markt met veel concurrentie en is een risico- dragende organisatie. Dit betekent dat ziel en zakelijkheid steeds meer met elkaar worden verbonden.

Aangesloten bij

Keurmerken

Faciliteiten

Buitenplaats

Eigen inrichting

Gelooffaciliteiten

Gratis parkeren

Huisdieren toegestaan

Internet op verblijf

Kapsalon

Pedicure

Post,- en pinfaciliteiten

Schoonheidssalon

Sportfaciliteiten

Televisie

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Wifi

Zwembad

Maaltijdvoorzieningen

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Audiciën

Dementie alzheimer

Diëtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Huisarts

Logopedist

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Tandarts

Omgeving

Bos of park

Rustige omgeving

Woonwijk

Type zorg

Kleinschalig wonen

Verpleeghuis

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

110

Adres en contact