Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Lenculenhof ligt aan de rand van de binnenstad van Maastricht, op loopafstand van het Vrijthof. Alle appartementen zijn ruim en licht en cliënten kunnen er alleen of samen met hun partner terecht. Er wonen 121 cliënten. Lenculenhof biedt verschillende soorten zorg. Zo is er bijvoorbeeld een ruimte voor groepsverzorging.

Lenculenhof is in 2005 prachtig gerenoveerd. Deze locatie heeft 15 zorgwoningen en er is onder andere een kapper, winkel en stilteruimte.

Wat is onze visie:

Envida biedt diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan cliënten, vooral chronisch zieken en ouderen, in Zuid Limburg. Wij stellen de cliënt in staat om beter het leven te kunnen leiden dat hij wenst binnen de mogelijkheden die hij heeft.

De cliënt voert zelf regie over en is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het leven dat hij leidt. Wij ondersteunen en faciliteren de cliënt en zijn sociale omgeving om zolang mogelijk redzaam te blijven. Mocht de cliënt de essentiële aspecten van zijn leven, namelijk zorg, wonen en/of welzijn, niet meer voor zichzelf kunnen regelen dan ondersteunen wij de cliënt en zijn sociale omgeving daarbij. Wij werken mee aan een samenleving die zelfredzaam is en trachten deze zelfredzaamheid zo goed mogelijk te ondersteunen en te faciliteren.

De ervaren kwaliteit van de dienstverlening door onze cliënten en het werkplezier van onze medewerkers worden bepaald door de relatie tussen de cliënt en de medewerker. Wij stellen ons ten doel deze relatie optimaal te faciliteren.

Wij respecteren ieder individu, de wijze waarop hij zijn leven invult, zijn levensovertuiging of religie en houden hier in onze dienstverlening rekening mee.

Wij zijn een betrouwbare professionele samenwerkingspartner in de keten van wonen, welzijn en zorg. Wij streven naar een krachtige samenwerking met overheden, verzekeraars en collega-aanbieders op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Dit betekent dat wij activiteiten en diensten uitvoeren met respect voor mens en milieu.

Faciliteiten

Eigen inrichting

Gebedsruimte

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Mogelijkheid inwonend partner

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Keuze plek om te eten

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Geestelijke verzorgers

Omgeving

Bos of park

Centrum

Parkeermogelijkheid

Type zorg

Aanleunwoningen

Appartementen

Serviceflat

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

121

Adres en contact