Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Ouder worden in stijl, in eigen huis, omringd door vrienden en familie is een droom van velen.
Helaas wordt deze droom vaak onbereikbaar vanaf het moment dat de gezondheid begint te verminderen. Er wordt dan veelal gezocht naar een beschermde woonomgeving, waarbij vaak
belangrijke concessies gedaan worden aan persoonlijke levensstijl, wooncomfort en algemeen welbevinden.
"Ons Thuis" biedt een aansprekend alternatief. Hier kunnen dementerenden ouderen in een gezellige, kleinschalige woonomgeving wonen.

Wat is onze missie:

Wij creëren in "Ons Thuis" een prettige omgeving waar mensen elkaar kennen, elkaar helpen, met elkaar wonen: waar mensen samenleven in landelijke, sfeervolle omgeving waar men graag plezierig woont en leeft.We bieden mensen kwaliteit van leven.
Wij doen dit samen, met anderen en vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.

De kernwaarden die we hierbij hanteren zijn hart voor zorg, trots, ruimte voor vertrouwen, cliëntgericht, lef, thuis voelen en professioneel.


Wat is onze visie:

De visie van "Ons Thuis" is:
* Wij zorgen dat het leven van u, als cliënt zo min mogelijk verandert. Het is ons streven dat uw manier van leven en wonen zo veel mogelijk aansluit op wat u thuis gewend was.
Familie, partners en mantelzorger(s) zijn een belangrijk onderdeel van uw leven zoals u thuis gewend was. Wij vinden het daarom heel belangrijk dat die aandacht zal blijven bestaan, juist na u intrek in "Ons Thuis" In onze visie vormen u als cliënt, mantelzorger(s) en professionele zorg één geheel.
Vanuit deze visie volgt de conclusie dat "Ons Thuis" er alles aan doet om een goede samenwerking in stand te houden wat u als cliënt ten goede komt,

Faciliteiten

Airconditioning

Buitenplaats

Eigen inrichting

Gratis parkeren

Internet

Mogelijkheid inwonend partner

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Wifi

Maaltijdvoorzieningen

Maaltijdservice

Medische voorziening

Huisarts

Omgeving

Centrum

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Type zorg

Kleinschalig wonen

Meer over deze locatie:

Identiteit / geloof:

n.v.t.

Adres en contact