Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Van Sevagram (ANBI-organisatie) maken deel uit:
* Sevagram Zorgcentra: twintig verpleeg- en zorgcentra in Heerlen en in het Heuvelland.
* Sevagram Thuiszorg: biedt aan ouderen die nog zelfstandig thuis wonen zorg en tal van gemaksdiensten in Heerlen en in het Heuvelland. Sevagram Thuiszorg biedt ook zorg aan cliënten in het Hospice Martinus te Mechelen en het Geerlinghospice te Valkenburg.
* Sevagram Verzorgd Wonen: beheert en verhuurt seniorenwoningen aanpalend aan de diverse zorgcentra van Sevagram.

Onze zorg- en dienstverlening varieert onder meer van thuiszorg, verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, gasterie, personenalarmering tot en met dagactiviteiten en palliatieve terminale zorg.
Via onderstaand organogram krijgt u een beeld van de structuur van onze organisatie:

Wat is onze missie:

Sevagram is een innovatieve zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Onze zorg- en dienstverlening is gebaseerd op onze missie en visie.Onze missie geeft aan waar we voor staan en is een drieluik:* Sevagram is dé betrouwbare partner voor ouderenzorg in brede zin in de regio Parkstad/Heuvelland.* Sevagram onderscheidt zich door een toonaangevende rol te spelen in het organiseren en regisseren van flexibele zorg op maat volgens de ?state of the art?.* Sevagram is een aantrekkelijke zorgorganisatie voor cliënten, familie, medewerkers én vrijwilligers.Sevagram, waar je wil wonen én werken. Sevagram ook voor thuiszorg.

Wat is onze visie:

Onze visie geeft aan waar we voor gaan. Het geeft een kort en helder antwoord op de vraag: Hoe zien wij ons zelf in de wereld van morgen? En hoe sluit dit beeld aan op de ontwikkelingen in onze branche en welke koers we het beste kunnen varen? Onze visie mobiliseert en bundelt energie en bepaalt de richting.- Sevagram biedt zorg in kwaliteit van leven passend binnen de levensloop;- aan een ieder met een vraag over zorg, welzijn en wonen;- door betrokken, geëngageerde en deskundige medewerkers en vrijwilligers;- met als resultaat dat cliënten, vrijwilligers én medewerkers zich thuisvoelen en gezien worden.Mission statementOnze mission statement luidt: Sevagram, waar je gezien wordt en je je thuis voelt. Kort samengevat: Zorg met bezieling. Bezieling staat voor gedrevenheid, bevlogenheid en enthousiasme. Het staat ook voor toewijding, betrokkenheid en inspiratie. Daar staat Sevagram voor, daar gaat Sevagram voor!

Keurmerken

Faciliteiten

Airconditioning

Buitenplaats

Cafe

Eigen inrichting

Gebedsruimte

Gelooffaciliteiten

Gratis parkeren

Huisdieren toegestaan

Internet

Internet op verblijf

Kapsalon

Kerkdiensten

Parkeermogelijkheden

Pedicure

Schoonheidssalon

Televisie

Televisie op verblijf

Terras of balkon

Wifi

Wifi op kamer

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Huisarts

Logopedist

Ouderen consulent

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Omgeving

Bos of park

Parkeermogelijkheid

Winkels

Woonwijk

Type zorg

Kleinschalig wonen

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

104

Identiteit / geloof:

alle

Adres en contact