Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

WZH Rustoord biedt een thuis aan ouderen met kort- of langdurige behoefte aan verzorging, verpleging, begeleiding, behandeling of dagactiviteiten.WZH Rustoord heeft een rustige uitstraling, maar bruist van binnen! In deze gemoedelijke en gezellige omgeving helpen we ouderen hun eigen leven zoveel mogelijk voort te zetten. De wensen en behoeften van onze cliënten vormen het uitgangspunt voor ons handelen.

Van oorsprong zijn wij gehuisvest in Voorburg. Op onze vertrouwde locatie pal aan de Vliet zal een prachtige nieuwe woonzorglocatie worden gebouwd. De komende jaren verblijven wij daarom in een tijdelijke huisvesting in Den Haag/Leidschenveen. Hier hebben cliënten de beschikking over ruim opgezette appartementen.

Wat is onze visie:

In WZH Rustoord wordt op geen enkele wijze onderscheid gemaakt in de benadering van cliënten en medewerkers op grond van huidskleur, culturele achtergrond, sekse en seksuele voorkeur, leeftijd, levensbeschouwing en gezondheidstoestand.

De wens van de cliënt is het uitgangspunt. Er is ruimte voor privacy en samen zijn, rust en activiteit. Een respectvolle bejegening staat voorop en de cliënt wordt zoveel mogelijk in staat gesteld de regie over het eigen leven te behouden. Over de zorgverlening, begeleiding en de verstrekking van diensten aan de cliënt kunnen afspraken worden gemaakt.

De medewerkers zijn professioneel, respectvol en servicegericht.

Faciliteiten

Bibliotheek

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Mogelijkheid inwonend partner

Pedicure

Terras of balkon

Was- en linnenverzorging

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Maaltijdservice

Medische voorziening

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Logopedist

Omgeving

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Vlakbij hotel

Winkels

Woonwijk

Type zorg

Verpleeghuis

Woonzorgcentrum

Verzekeraars

CZ

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

86

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

0

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

0

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

0

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

0

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Huiselijk, Informeel, Respect voor privacy, Respect voor individu, Betrokken

Soort zorg:

Langdurig verblijf, Tijdelijke opname

Vrijwilligersinzet:

Vrijwilligers hebben een belangrijke taak en functie binnen Rustoord. Zij worden bij bijna alle activiteiten in huis betrokken. Zij vallen altijd direct onder een vaste medewerker en kunnen daar ook een beroep op doen. Werkzaamheden van een vrijwilliger kunnen bijvoorbeeld zijn: werken in de winkel, bibliotheek, bezoekvrijwilligers, bewoners begeleiden bij hun kerkgang, begeleiden bij uitstapjes, rondbrengen van thee en koffie, daarnaast bij diverse creatieve en recreatieve activiteiten.

Woonvoorziening:

1-prs kamer, App. echtpaar/partner, Kleinschalig (6-8 pers.)

Adres en contact