Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Beschrijving Comfortabel en luxe wonen met de juiste zorg binnen handbereik. Dat kan in Aafje Slinge: een uniek en toekomstbestendig nieuwbouwcomplex aan winkelstraat Slinge in Rotterdam Charlois. Over de organisatie U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje zijn wij ervan overtuigd dat mensen langer gezond en vitaal blijven als ze de baas zijn over hun eigen dagritme en als ze zich op hun gemak voelen. Thuis. Toegewijde vakmensen die begrijpen waar u behoefte aan heeft, brengen die gedachte elke dag in de praktijk. Omdat ze u kennen en u merkt dat u gekend wordt.Kenmerken:

- Ruime, lichte driekamerappartementenWonen met verzorging (ZZP 4 op somatische grondslag);

- Geen intensieve verpleeghuiszorg;

- Kleinschalig wooncomplex;

- Onder behandeling bij eigen huisarts;

- Gezamenlijke ontmoetingsruimte;

- Dagelijks activiteitenprogramma;

- Zelf koken of met elkaar eten;

- Wekelijkse schoonmaak van uw woning;

- Gelegen aan gezellige winkelstraat; 

- Voldoende gratis parkeergelegenheid; 

- U kunt hier terecht met een ZZP 0 en ZZP 4;Lees hier meer over de ZZP's Is deze locatie geschikt voor mij?

Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.Wat als mijn situatie verandert?

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.


Wat is onze missie:

De missie van Aafje
Alles dat wij doen is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Hun wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels.

Wat is onze visie:

De visie van Aafje
Uw leven, uw dag, uw thuis.
Dat is wat klanten van Aafje moeten ervaren. Hun leven vormt ons uitgangspunt. Elke dag. En op een manier waarop ze zich thuis voelen.
Aafje wil écht iets betekenen voor klanten. Niet omdat ze weet wat goed voor iemand is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften. Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.

Aangesloten bij

Faciliteiten

Eigen inrichting

Internet

Kapsalon

Logeerruimte

Pedicure

Rokersruimte

Sportfaciliteiten

Was- en linnenverzorging

Maaltijdvoorzieningen

Keuze plek om te eten

Keuzemenu

Maaltijdservice

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diabetesverpleegkundige

Diëtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Hersenletsel

Huisarts

Korsakov

Logopedist

Ouderen geneeskundige

Reuma

Omgeving

Centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Winkels

Type zorg

Kleinschalig wonen

Overbruggingslocatie

Verpleeghuis

Wooncomplex