Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

't Jagthuis is een kleinschalig verpleeghuis voor ouderen met dementie, dichtbij het centrum van Velp. Het is een sfeervolle locatie die bewoners beschermt en toch veel bewegingsvrijheid biedt.

Bewoners wonen in kleine groepen samen in een huiselijke sfeer. Iedere groep heeft een eigen huiskamer, ieder bewoner heeft zijn eigen appartement. Er is veel aandacht voor het welbevinden van iedere bewoner. Met de contactpersoon van iedere bewoner wordt besproken welke aandacht en zorg de bewoner nodig heeft om zo ontspannen mogelijk te leven. Daarbij is altijd de vraag aan familie en mantelzorgers wat zij zelf graag zouden willen betekenen. Ook vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij het creëren van een gezellige sfeer.

't Jagthuis heeft een eigen grand café waar ook de tovertafel staat. De fietsclub bij het grand café, de wandel3daagse, het zwemmen in de Dumpel, de beweegrolli's maken duidelijk dat ín 't Jagthuis serieus werk wordt gemaakt van bewegen. Ook de prachtige tuin met z'n terras nodigt hiertoe uit.

Wat is onze visie:

Innoforte is een bloeiende en financieel gezonde organisatie, diep geworteld in de wijken van Rheden, Rozendaal en omstreken. In en vanuit onze lokale verankering in wijken en buurten ondersteunen wij ouderen mét en zonder zorgvraag om te leven zoals zij dat wensen. Wij respecteren hun keuzes en helpen hen waar nodig deze voor zichzelf te bepalen. Al vragen stellend en observerend, kijken en luisteren wij goed naar wat onze cliënten echt willen en spelen hier gastvrij en flexibel op in. Een (w)aardige oude dag is daarbij ons motto. Dit doen wij samen met mantelzorgers en vrijwilligers. Doordat we kleinschalig werken, kennen wij onze cliënten en kennen onze cliënten ons. Tezamen met onze professionaliteit en grote betrokkenheid, biedt dit vertrouwen en geeft het rust.

Faciliteiten

Cafe

Eigen inrichting

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Logeerruimte

Sportfaciliteiten

Terras of balkon

Vervoersdienst

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diƫtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Omgeving

Centrum

Parkeermogelijkheid

Type zorg

Kleinschalig wonen

Verpleeghuis

Verzekeraars

Menzis

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

68

Aantal plaatsen langdurig verblijf:

68

Aantal plaatsen palliatieve verblijf:

nvt

Aantal plaatsen revalidatiezorg:

nvt

Aantal plaatsen tijdelijke opname:

nvt

Identiteit / geloof:

Algemeen

Leefstijl:

Gemeenschaps karakter, Betrokken, Huiselijk, Kleinschalig wonen, Respect voor privacy, Respect voor individu

Soort zorg:

Langdurig verblijf

Vrijwilligersinzet:

Vrijwilligers zijn onmisbaar en zij verrichten tal van uiteenlopende werkzaamheden zoals koffie schenken, koken en helpen bij activiteiten. In de kern gaat het altijd om dat extra contact en het vriendelijke gebaar naar de bewoners toe. Initiatieven van vrijwilligers worden op prijs gesteld.

Woonvoorziening:

1 prs appartement, App. echtpaar/partner, Kleinschalig (6-8 pers.)

Adres en contact