Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Woonzorgcentrum Tabitha ligt in de Haagse wijk Loosduinen. Tabitha ligt naast een winkelcentrum en dichtbij het park Meer en Bos. Het heeft een warme, gezellige sfeer.

Heeft u dementie of een aanverwachte aandoening waardoor het lastig wordt om zelfstandig thuis te wonen? Bij Tabitha vindt u een veilige woonvorm. U krijgt hier de zorg die u nodig heeft. Daarnaast kunt u genieten van een kopje koffie en maaltijden in ons vernieuwde Grand Café. Hier is ook uw bezoek van harte welkom. We bieden ook een uitgebreid welzijnsaanbod met zowel activiteiten voor bewoners als voor de wijk.

Bewoners van Tabitha en wijkbewoners kunnen bij Haags Ontmoeten terecht voor een kopje koffie en een activiteit. Hierbij kunt u denken aan geheugentraining, activiteiten met muziek en nog meer.


Wat is onze missie:

Het ‘waarom’ gaat om wat wij als Cardia geloven en wat ons drijft, namelijk de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De bezieling is wat ons ‘Hart voor zorg’ steeds weer voedt en het christelijk geloof inspireert daarin. We beseffen dat we deze zorg alleen kunnen bieden samen met de cliënt, zijn/haar familie en vrienden, vrijwilligers en partner- organisaties. Een ieder die zich herkent in onze waarden is welkom.
Cardia werkt als non-profit organisatie in een markt met veel concurrentie en is een risico- dragende organisatie. Dit betekent dat ziel en zakelijkheid steeds meer met elkaar worden verbonden.

Aangesloten bij

Keurmerken

Faciliteiten

Buitenplaats

Cafe

Gelooffaciliteiten

Huisdieren toegestaan

Internet

Kapsalon

Pedicure

Was- en linnenverzorging

Wifi

Winkel

Maaltijdvoorzieningen

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Audiciën

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Huisarts

Logopedist

Ouderen geneeskundige

Psycholoog

Omgeving

Bos of park

Openbaar vervoer

Winkels

Type zorg

Verpleeghuis

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

129

Identiteit / geloof:

Protestants-Christelijk

Adres en contact