Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

In Waelwick kan men een beroep doen op chronische zorg met behandeling, en kortdurende revalidatie. Er wordt zowel zorg en behandeling geboden voor mensen met een lichamelijke beperking (somatische zorg) als ook voor mensen met geestelijke (ouderdoms)ziekten zoals dementie (psychogeriatrische zorg). Naast twee afdelingen met eenpersoons- en twee persoonskamers, is er een mogelijkheid voor kleinschalig wonen.                                                                                                      Revalidatie- behandelcentrum Daarnaast biedt Waelwick een revalidatie-  behandelcentrum.Zo snel mogelijk terug naar wat gewoon was en vertrouwd. De meeste mensen die bij zorggroep Maas & Waal komen revalideren, hebben zich dat tot doel gesteld. Net als u waarschijnlijk. Binnen zorggroep Maas & Waal streven wij diezelfde doelstelling na. Met de juiste vakmensen, brede expertise en op succesvolle ervaringen gestoelde methoden, doen wij er alles aan doen om samen met u de weg naar herstel af te leggen. Binnen het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum werken wij vanuit de gedachte dat alles wat iemand doet onderdeel uitmaakt van zijn of haar revalidatieproces. Dat neemt niet weg dat het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum beschikt over moderne oefenruimtes, een loopbad met beweegbare vloer en een grote tuin met looppaden. Zo hebben wij uiteenlopende mogelijkheden om onze cliënten te stimuleren en te ondersteunen in hun streven zo snel mogelijk zelfredzaam te worden. Waelwick is een centraal ontmoetingspunt voor cliënten en inwoners van Ewijk. In de Binnentuin ontmoet men elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee en is er de mogelijkheid een maaltijd te gebruiken. Wilt u meer weten hoe zorggroep Maas & Waal invulling geeft aan haar visie bekijk dan ons jaarverslag (o.a. te bekijken via 'Download' of de website van zorggroep Maas & Waal).


Wat is onze missie:

Verpleeghuis Waelwick maakt onderdeel uit van zorggroep Maas & Waal.Zorggroep Maas & Waal wil kwaliteit toevoegen aan het leven van cliënten en hun naasten door zorg en diensten te bieden die recht doen aan hun individuele behoeften en omstandigheden.

Wat is onze visie:

Voor zorggroep Maas & Waal spreekt het vanzelf dat haar cliënten zo lang en zelfstandig mogelijk het leven willen leiden zoals zij wensen, in hun eigen vertrouwde omgeving.Als dit door ziekte of omstandigheden niet (meer) mogelijk is, kan de cliënt rekenen op steun van de mensen van zorggroep Maas & Waal. De cliënt mag hierbij verwachten:- respect voor zijn/haar waarden, levensstijl, mogelijkheden en beperkingen - zekerheid van de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plaats - nabijheid van betrokken medewerkers en vertrouwde voorzieningen. Wilt u meer weten hoe zorggroep Maas & Waal invulling geeft aan haar visie bekijk dan onze jaarverslagen op onze website waarin we in beeld en met tekst u meenemen in de praktijk van alle dag.

Faciliteiten

Cafe

Eigen inrichting

Gebedsruimte

Gratis parkeren

Huisdieren toegestaan

Kapsalon

Kerkdiensten

Koffie corner

Mogelijkheid inwonend partner

Parkeermogelijkheden

Pedicure

Televisie

Wifi

Wifi op kamer

Maaltijdvoorzieningen

Eigen keuze in maaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuze plek om te eten

Keuzemenu

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Dementie alzheimer

Diëtist

Ergotherapeut

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Hersenletsel

Logopedist

Ouderen geneeskundige

Palliatieve terminalezorg

Parkinson

Psycholoog

Reuma

Tandarts

Omgeving

Bos of park

Centrum

In het centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Winkels

Type zorg

Dagbehandeling

Groepswoningen

Kleinschalig wonen

Overbruggingslocatie

Revalidatiecentrum

Verpleeg- en behandelcentrum

Verpleeghuis

Verzorgingshuis

Woonzorgcentrum

Meer over deze locatie:

Aantal plaatsen algemeen:

120

Identiteit / geloof:

Algemeen Christelijk

Adres en contact