Naar de zoekpagina
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Zorgbutlers, een eigen restaurant en een historisch pand. Nieuw Rollecate heeft het allemaal. Nieuw Rollecate is een kleinschalige voorziening met 22 appartementen voor permanent verblijf. Het zorgconcept onderscheidt zich door zorgondersteuning op maat, met de tijd en de ruimte voor echte persoonlijke aandacht. Er zijn naast de 22 appartementen voor permanent verblijf ook meerdere 'hotel'kamers voor kortdurend verblijf. Bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of omdat mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is. Ook zijn deze kamers beschikbaar voor een luxe zorgvakantie (waar bijvoorbeeld zorg wenselijk is). Deze kamers zijn ook beschikbaar voor familie die wil overnachten. Nieuw Rollecate in Deventer is een kleinschalige woon- en zorgvoorziening, waar gasten worden verzorgd, maar toch ‘thuis’ zijn. Bij ons kan iedereen met een tijdelijke of permanente zorgbehoefte, en in elke levensfase, terecht.U kiest voor totale ontzorging bij Nieuw Rollecate. Zo huurt u niet alleen een appartement, maar kunt u ook genieten van gevarieerde maaltijden, bereidt onder leiding van onze chef-kok. Onze Zorgbutlers bieden u geborgenheid en u voelt de warmte van een karakteristiek pand met een prachtige tuin. Kortom, totale ontzorging in een onderscheidend concept! We heten u van harte welkom!

Wat is onze missie:

Nieuw Rollecate is een woon- en zorgvoorziening, die een thuissituatie biedt voor mensen met een zorgvraag. Er is een duidelijke missie en visie aanwezig bij alle medewerkers van Nieuw Rollecate. Alle medewerkers kennen de zorgbehoefte van onze gast, waar wij in verregaande mate rekening mee houden in onze dienstverlening. Ons uitgangspunt is altijd de zorgbehoefte van de gast en daar is de organisatie op ingericht.

Wat is onze visie:

Alle medewerkers werken vanuit de missie van Nieuw Rollecate en voelen zich verantwoordelijk voor het realiseren daarvan. Medewerkers zijn in staat om de zorgbehoeftes van de gast te herkennen en weten deze om te zetten in de daarbij passende zorgverlening. Zij hebben een ‘ja, en’ attitude in plaats van een ‘ja, maar’ attitude en kijken over hun eigen grenzen heen. Daarbij treden ze als vanzelfsprekend op als gastheer en -vrouw. Bovendien zijn onze medewerkers hoogwaardige zorgverleners en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Nieuw Rollecate is een financieel gezonde organisatie en is bekend bij essentiële ketenpartners. Wij streven naar duurzaamheid. Nieuw Rollecate wil bovendien een werkgever zijn voor mensen met een verminderde toegang tot de arbeidsmarkt en een plek om te leren voor studenten in de sectoren hotel, facilitair en zorg.
Lees meer over wonen, over service, over onze zorgverlening, of vraag meer informatie aan.

Faciliteiten

Airconditioning

Badkamer voor bezoekers

Boodschappendienst

Buitenplaats

Eigen inrichting

Gratis parkeren

Internet

Internet op verblijf

Kapsalon

Koffie corner

Logeerruimte

Maaltijdenservice op verblijf

Mogelijkheid inwonend partner

Parkeermogelijkheden

Pedicure

Post,- en pinfaciliteiten

Roomservice

Schoonheidssalon

Televisie

Televisie op verblijf

Terras of balkon

Vervoersdienst

Was- en linnenverzorging

Wifi

Wifi op kamer

Maaltijdvoorzieningen

Dieetmaaltijden

Keuze in tijd warm eten

Keuze plek om te eten

Maaltijdservice

Restaurant

Restaurant ook voor bezoeker

Medische voorziening

Diabetesverpleegkundige

Fysiotherapie

Geestelijke verzorgers

Huisarts

Mondhygiënist

Ouderen consulent

Ouderen geneeskundige

Tandarts

Omgeving

Centrum

Openbaar vervoer

Parkeermogelijkheid

Rustige omgeving

Type zorg

Appartementen

Kleinschalig wonen

Logeerhuis

Thuiszorg

Verpleeghuis

Verzorgingshuis

Wooncomplex

Woonzorgcentrum

Zelfstandig wonen

Adres en contact