Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Onze gezellige en zeer professionele tandartspraktijk met acht behandelkamers is gevestigd op de Oudenoord vlakbij het historische centrum van Utrecht stad. De dynamiek van een stad als Utrecht vertaalt zich bij ons tot een veelzijdig en dynamisch team, zeer ruime openingstijden en dienstbaarheid richting onze gasten. De Utrechtse Ivory & Ivory tandartspraktijk met acht behandelkamers is al meer dan 20 jaar een toonaangevende tandartspraktijk op tandheelkundig gebied en levert hoge kwalitatieve mondzorg aan meer dan 14.000 inwoners van onze stad.


Wat is onze missie:

Zorg op maat en persoonlijke aandacht staan centraal in onze tandartspraktijk. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen. Hiermee leveren wij elke dag tandheelkundige zorg van het hoogste niveau. De tandheelkundige zorg wordt dagelijks uitgevoerd door een team van specialisten.

Aangesloten bij

Keurmerken

Diensten

Biedt spoedhulp

Klachtbehandeling

Behandelingen voor angstige patiënten

Implantologie

Mondhygiëne

Tanden

Bleken van gebit

Ons team

Teamlid foto

Drs. J. Vercauteren

Teamlid foto

Drs. H. Grondman

Teamlid foto

Drs. G.W.A. van der Kroon

Teamlid foto

Drs. N. Blanca van Goch

Teamlid foto

Drs. A. Salim

Teamlid foto

Drs. A. Eriksson

Teamlid foto

Madelon Smeets

De kindertandheelkunde wordt verzorgd door Madelon Smeets, onze kindertandverzorgster. Uw kind wordt in een ontspannen sfeer behandeld waarbij wij werken aan de ontwikkeling en het onderhoud van het gebit.

Adres en contact