Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Heeft u thuis hulp nodig? Bijvoorbeeld in de huishouding of voor het verzorgen van een wond? Aafje geeft thuiszorg met persoonlijke aandacht. Thuis is de plek waar u helemaal uzelf kunt zijn. Alleen, met familie, vrienden of bekenden. Wij helpen u wanneer dat nodig is in uw eigen vertrouwde omgeving. Vanuit onze thuiszorglocaties in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht is Aafje altijd in de buurt voor hulp en zorg die u op dat moment wenst. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, 24 uur per dag.Veel diensten onder een dak

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende diensten aan huis. Bijvoorbeeld voor persoonlijke verzorging, personenalarmering, dag- en nachtverpleging of hulp bij het huishouden. Onze klantadviseur bespreekt graag uw wensen met u, en helpt u bij het regelen van thuiszorg. Aafje biedt een zeer compleet pakket aan diensten op het gebied van welzijn en zorg. Op onze website leest u meer over de Thuiszorg en de diensten. Staat de dienst waar u naar op zoek bent er niet tussen?

Bel dan met de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u ook in contact brengen met onze klantadviseurs. 


Wat is onze missie:

Alles wat wij doen is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Hun wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels. "Aafje heeft niet de ambitie de grootste te willen zijn, wel de beste".Alles dat wij doen is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Hun wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels.

Wat is onze visie:

Uw leven, uw dag, uw thuis.
Dat is wat klanten van Aafje moeten ervaren. Hun leven vormt ons uitgangspunt. Elke dag.
En op een manier waarop ze zich thuis voelen. Aafje wil écht iets betekenen voor klanten.
Niet omdat ze weet wat goed voor iemand is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften.
Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.

Uw leven, uw dag, uw thuis.
Dat is wat klanten van Aafje moeten ervaren. Hun leven vormt ons uitgangspunt. Elke dag. En op een manier waarop ze zich thuis voelen.
Aafje wil écht iets betekenen voor klanten. Niet omdat ze weet wat goed voor iemand is, maar door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften. Zo wordt bijgedragen aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.

Om je eigen leven te kunnen leiden, heb je anderen nodig.
Aafje is graag die ander.

Aangesloten bij

Bemiddelingshulp

Alfahulp

Dagactiviteiten

Dieët- en voedingsadvies

Ergotherapeut

Fysiotherapeut

Logopedist

Maatschappelijkwerker

Ouderengeneeskunde

Diensten

Alarmopvolging

Kapper aan huis

Klussendienst

Maaltijdservice

Nachtzorg

Opticien aan huis

Ouderenconsulent

Pedicureservice

Preventie en voorlichting

Thuiszorgwinkel

Vervoer

Was- en stomerijservice

Verpleging en verzorging

Bieden huishoudelijkezorg HBH1

Bieden huishoudelijkezorg HBH2

Bieden verpleging

Mantelzorgondersteuning

Overbruggingszorg

PGB inzetbaar

Persoonlijke verzorging

Transmuralezorg

Zorg op afstand

Ziekte en aandoening

Beroerte CVA

COPD

Coma

Dementie alzheimer

Adres en contact