Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Eerdbrand is al bijna veertig jaar een begrip  in de Woenselse Heide in Eindhoven. Bij Eerdbrand maken we van een huis uw thuis. Iedereen heeft een eigen kamer met ruime badkamer of appartement, mét de geruststelling dat er altijd iemand in de buurt is. Voor gewoon een praatje, een geheugentraining of voor extra begeleiding als het nodig is. 

In Eerdbrand woont u zelfstandig met de mogelijkheid voor verzorging en verpleging, gerontopsychiatrische zorg, kortdurend verblijf en dagactiviteiten.

Eerdbrand heeft:

63 verzorgingshuisappartementen drie afdelingen voor ongeveer zestig cliënten verpleeghuiszorgtwaalf appartementen voor kortdurend verblijfeen afdeling voor gespecialiseerde verzorgingshuiszorg aan ouderen met een psychiatrische achtergrond, die geen acute problemen meer hebben.

Het complex van Eerdbrand is van alle gemakken voorzien, voor zowel de cliënten van Eerdbrand als de buurtcliënten:

restaurantpedicurekapsterwinkelservicefysiotherapiesportgelegenheid

Wat is onze visie:

Archipel Eerdbrand biedt zorg, welzijn en wonen. We hebben een breed aanbod aan zorgvormen en zijn specialisten in de zorg voor bijzondere doelgroepen. We zijn ervan overtuigd dat wij alleen een gelijkwaardig relatie opbouwen met cliënten als zij hun eigen keuzes kunnen maken.  Intensief samenwerken vinden we belangrijk. Onderling en met de omgeving. Met de wijk, zodat bewoners zich vertrouwd voelen, maar zeker ook met familie. Onze medewerkers zijn het gezicht van Archipel. Zij nemen verantwoordelijkheid en krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien. Zij zijn de basis van onze kwaliteit.

Bemiddelingshulp

Die√ęt- en voedingsadvies

Ergotherapeut

Fysiotherapeut

Logopedist

Ouderengeneeskunde

Diensten

Alarmopvolging

Kapper aan huis

Klussendienst

Maaltijdservice

Nachtzorg

Ouderenconsulent

Pedicureservice

Technologische hulpmiddelen

Vervoer

Verpleging en verzorging

Advies instructie en voorlichting

Bieden begeleiding

Bieden huishoudelijkezorg HBH2

Overbruggingszorg

Ziekte en aandoening

Dementie alzheimer

Verzekeraars

CZ

DSW

Menzis

VGZ

Adres en contact