Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Wij zijn een kleinschalige en efficiënte organisatie. Wij werken in Amsterdam, Amstelveen en 't Gooi. Ons kantoor staat in Amsterdam-Zuid. Onze werkwijze is gericht op een zeer zorgzame en persoonlijke bejegening van de cliënt. Onze zorgverleners beschikken over ruime ervaring in hun vakgebied en hebben al de nodige levenservaring.
Senioren Zorg Plan brengt in overleg met cliënt en naast betrokkenen de best passende match tussen zorgdraag en zorgverlener tot stand.

Wat is onze missie:

Leveren van zorg aan ouderen thuis: integer, betrokken en liefdevol. Op professionele wijze en vanuit een vraaggerichte visie organiseren wij de meest passende zorg voor zorgvragers.

Wat is onze visie:

Visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij vinden dat wij een sociale taak hebben in de maatschappij. In onze filosofie streven wij ernaar bij te dragen aan de werkgelegenheid van 45-plussers. In onze werkomgeving en bij ons inkoopbeleid zijn wij ons bewust van het ontzien/beschermen van het milieu. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid streven wij naar het werken met bedrijven die een soortgelijke filosofie hanteren als de onze.

Bemiddelingshulp

Uitleen verpleeg- en hulpmiddelen

Diensten

Nachtzorg

Ouderenconsulent

Verpleging en verzorging

24uurs zorg

Bieden begeleiding

Bieden huishoudelijkezorg HBH1

Bieden verpleging

Bieden verzorging

Eigen tijd aangeven

Keuze in medewerker

PGB icm extra Zorg

Palliatieve terminale zorg

Persoonlijke verzorging

Vaste thuiszorgmedewerker

Ziekte en aandoening

Beroerte CVA

Dementie alzheimer

Jong dementerenden

Adres en contact