Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Onze visie

Wij voelen ons te gast in het leven van de cliënten. Waar onze cliënten ook wonen: wij doen er alles aan om het zo thuis mogelijk te laten zijn. Onze slogan ‘Zorggroep Elde past in je leven’ maken wij elke dag waar. Door goed naar onze cliënten te luisteren, door hun wensen en behoeften in kaart te brengen en samen met de cliënt te bekijken hoe we daar zo goed mogelijk op kunnen inspelen.

Wat is onze visie:

Wij willen ondersteunend zijn in een zo aangenaam mogelijk leven. In het leven draait het immers om meer dan primaire behoeften. Het gaat ook om contact met anderen, kunnen genieten van dingen en jezelf veilig voelen.

Onze missie

Wij gaan uit van de eigenheid en individualiteit van mensen. Zorggroep Elde heeft respect voor tradities, religies, culturen en achtergrond van cliënten hoog in het vaandel staan. Wij vragen ook van alle mensen die bij Zorggroep Elde werken of betrokken zijn dat ze cliënten vanuit deze gedachte tegemoet treden.

U wordt ondersteund in het voortzetten van het leven zoals u dat gewend bent. We nemen niets zomaar over, maar wijzen de weg en zetten cliënten in beweging. Als het kan, samen met de mensen die dichtbij hen staan. Voorop staat dat de cliënt zo lang als dat kan zijn eigen regie behoud.

Zorg leveren op topniveau kunnen we niet altijd alleen. We werken nauw samen met anderen die dichtbij u staan zoals mantel- zorgers, casemanagers, vrijwilligers, huisartsen, behandeldiensten als fysiotherapie, specialisten en zieken- huizen. Onze lijnen zijn kort. We kunnen snel schakelen.

Bemiddelingshulp

Die√ęt- en voedingsadvies

Diensten

Alarmopvolging

Thuiszorgwinkel

Verpleging en verzorging

Bieden begeleiding

Bieden huishoudelijkezorg HBH2

Mantelzorgondersteuning

Overbruggingszorg

PGB inzetbaar

Verzekeraars

CZ

VGZ

Zilveren Kruis Achmea

Adres en contact