Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Unieke kracht: Wij werken vanuit een modern en innovatief wooncentrum

Ons wooncentrum is ingericht om aan uw wens tegemoet te komen. De appartement zijn ruim van opzet met een eigen slaapkamer, woonkamer, sanitaire voorziening en keuken. U kunt gebruik maken van het Grand Café, de winkel en het beweegplein. Rondom De Loericker Stee loopt een wandelpad. Voor ouderen met dementie zijn thematische ontmoetingsruimten en een beleefplein ingericht. Het wooncentrum biedt veiligheid aan haar bewoners en is toegankelijk voor de (zorg)vraag van senioren in de omliggende wijken.


Wat is onze visie:

Elke dag dragen onze medewerkers en vrijwilligers bij aan een mooi en actief leven voor onze cliënten. Dat is het wezen van Warande. Of het nu gaat om verzorging, samen activiteiten doen, hulp bij dagelijkse zaken of verpleging. Wij helpen onze cliënten om aangenaam actief te kunnen blijven.

Arrangementen voor senioren
Warande biedt ouderen in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service- en zorgarrangementen aan. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur, seniorenfitness en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging in één van onze wooncentra en ons verpleeghotel.

Cultuur en bewegen
Senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling voelen zich thuis bij Warande. U ontmoet gelijkgestemde mensen. eR is veel aandacht voor cultuur, ontspanning en beweging: fitness, concerten, diners, workshops, museumbezoek, winkelen, een mediatheek, kapsalon, beautysalon, bubbelbad, open ateliers en discussiegroepen.

Visie De Loericker Stee
De ouderenzorg is en blijft in beweging. Politieke en maatschappelijke veranderingen lijken te bepalen hoe deze zorg er uit komt te zien. Medewerkers van De Loericker Stee nemen zelf het initiatief en maken van veranderingen mogelijkheden. Daarvoor werken wij samen met vrijwilligers, familie en vrienden van bewoners, andere zorgverleners en medewerkers van de vestigingen van Warande. Ook onderzoeken wij hoe de inzet van slimme elektronica de kwaliteit van zorg kan verhogen.

Aangesloten bij

Keurmerken

Bemiddelingshulp

Dieët- en voedingsadvies

Ergotherapeut

Fysiotherapeut

Logopedist

Maatschappelijkwerker

Ouderengeneeskunde

Diensten

Alarmopvolging

Verpleging en verzorging

Bieden huishoudelijkezorg HBH2

Mantelzorgondersteuning

Overbruggingszorg

PGB inzetbaar

Transmuralezorg

Ziekte en aandoening

Beroerte CVA

COPD

Dementie alzheimer

Parkinson

Verzekeraars

ASR

AZVZ

Aevitae

Amersfoortse

AnderZorg

Avéro Achmea

Azivo

Besured

Bewuzt

C4Me

CZ

CZdirect

DSW

De Friesland Zorgverzekeraar

De Goudse

Delta Lloyd

Ditzo

ENO

Energiek

FBTO

HEMA

Hollandzorg

IAK

IZA

IZA Cura

IZZ

Ik! zorgverzekering

Interpolis

Kiemer

Menzis

National Academic

Nedasco

OHRA

ONVZ

OZF Achmea

PMA zorgverzekering

PNOzorg

PZP

Plus

Pro Life

Promovendum

Salland

Select & GO

Stad Holland

TakeCareNow!

Turien & Co

UnitedConsumers

Univé

Univé Zekur

Univé Zorgsaam

VGZ

VvAA

YouCare

Zilveren Kruis Achmea

Zorg en Zekerheid

Zorgverzekeraar UMC

Adres en contact