Terug
Direct contact opnemen

Waarin onderscheiden wij ons:

Gediplomeeerd verpleegkundige vanaf 1986. Tot en met 2011 in ziekenhuizen werkzaam. Gespecialiseerd in oncologie en reumatologie in die tijd.

Sinds 2011 eigen onderneming Topzorglabots. Naast freelance verplegen in instellingen en thuiszorg, heb ik de tak deskundigheidsbevordering verder uitgebouwd.

Teams en instellingen kunnen hun zorgorganisatie onder de loep laten nemen. Zowel in het algemeen, als speciaal op één specifiek onderdeel zoals katheterzorg, wondzorg of infuuszorg.

Speerpunt: de kwaliteitsscans van de infuuszorg op verpleegafdelingen. Infuuszorg is jaren mijn aandachtsveld geweest in het ziekenhuis. Ik heb er les in gegeven en ben auteur van een e-learingmodule over dit onderwerp.. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten met als doel dat patiënten de beste infuuszorg krijgen.

Naast dit alles verpleeg en verzorg ik mensen met alles wat ik heb met groot plezier, passend bij de missie en visie zoals u boven omschreven ziet.

Wat is onze missie:

Een team vormen met mijn cliënt om de beste zorg te regelen en verlenen precies afgestemd op de zorgbehoefte. Dit alles goed vastleggen in een zorg-en activiteitenplan zodat iedere vakgenoot dit per direct kan overnemen.

In teamverband: elkaar scherp houden door vakliteratuur bij te houden, kennisbijeenkomsten te bezoeken en dit implementeren in de praktijk en delen met de cliënt.

Wat is onze visie:

Verpleegkundigen met veel ervaring zouden overal in de zorg mee moeten kijken en hun kennis delen met de andere niveaus en jongere verpleegkundigen.

Aangesloten bij

Soort zorg

24uurs zorg

Behandeling individueel

Bieden verpleging

Bieden verzorging

Eigen tijd aangeven

Mantelzorgondersteuning

Palliatieve terminale zorg

Persoonlijke verzorging

Transmuralezorg

Zorg in natura

Ziekte en aandoening

Beroerte CVA

COPD

Diabetes

Korsakov

Lichamelijk gehandicapt

Orthopedische zorg

Parkinson

Reuma

Adres en contact